Felmondtam május 11-től a melómból. Csak a tb-t kell magamnak fizetni vagy van más is? A nyugdijat ugye nem kell? (tudásbázis)
Feltétlenül menj be az önkormányzathoz, és kérvényezd, hogy vállalják át.
Nem kell elmondani, hogy te mondtál fel, ha közös megegyezés szerepel a papírodon.
Álláskereső gondolom lehet, azt, hogy ott is kap-e bármiféle juttatást nem tudom most hogy megy, DE régebben azért várták meg, hogy felmondjanak valakinek, illetve kölcsönös megállapodás legyen, hogy kapjon valami segélyt.
Azért az logikus, hogyha valaki felmond, addig amíg nincs helyette másik munkahelye, hogy az a magánügye lesz, hogy fizesse maga után a TB-t.
Akkor ha ő mondott fel nem lehet álláskereső?
Nem mehet be az önkormányzathoz rászorultság alapon kérni a TB átvállalását?
Hm...0ft-ból siralmas lesz akkor 7050ft-ot fizetni.....
45 nap türelmi idő van a jogviszony lezárta után.
csak utána kell fizetni a tb-t
7.050 Ft 2016-ban, valami T1011-es nyomtatványon kell jelezni a nav felé, hogy fizetnéd magad után, ezt 15 napon belül kell elvileg.
De úgy is mire reagálnak elfog telni vagy 30-60 nap. De az önkormányzatnál 1 évre lehet valamilyen rászorultság esetén, erre kérdezz rá, 1 évre ők fizetik helyetted, próbáld meg ezt először, jogosult vagy-e rá, mert ezt én se tudom mikor jár mikor nem.
Csak ezt kell fizetni, én is így tudom.
További ajánlott fórumok:
- Rokkantnyugdíjasok, megkaptátok már a 13. havi nyugdíjat?
- Ma felmondtam a munkahelyemen és rettegek a változástól
- Érdemes-e a munkaügyi bírósághoz fordulni miután a rokkant nyugdíjat elvették másodfokon is?
- Mennyi nyugdíjat kaptok? Mennyi szolgálati idő után?
- HA április 9-én pénteken utalják a nyugdíjat, azt szombaton már fel lehet venni?
- Meghalt édesanyám, szeretném tudni, hogy a novemberi nyugdíjat utalják e még a számlájára?