Nálatok is így elhúzódik az influenza? (tudásbázis)
D vitamint is szedjetek, segít elkerülni is, meg hamarabb kilábalni belőle.
Legalább 3-4000 NE kell naponta!
Maga az a szörnyű iszonyú lét az kb 1 hétig tartott. Majdnem 6 kilót fogytam az idő alatt. Nagyon nagyon magas lázam volt szinte végig. Mivel nem tudtam rendesen fújni az orrom, mert folyton vérezni kezdett, így lett egy homlok és arcüreggyulladásom, amire végül kaptam antibiót.
Egyébként szerintem legalább 1 hónap kellett mire teljesen felépültem belőle. Az az 1 hét teljesen legyengített.
Csodálkozok mikor valaki mondja, hogy influenzás, picit fáj a torka, meg folyik az orra.
Nekem ha influenzám van, akkor nagyon. Majdnem minden évben elkapom, és mindig padlóra küld. De teljesen.
Eleg sok ismerosom elkapta mar es igen sokaig tartott...
Gyogyulast a betegeknek!
Sziasztok! Az influenzának több típusa is van. Nekem olyan van, ami nem jár lázzal, sőt, gyenge sem vagyok, viszont orrfolyás, köhögés, fej-és szemüreg fájdalom, hátfájás, és a mellkasom majd kiszakad. Nekem a doki azt mondta, az influenzára nem "szokás" antibiotikumot adni. Torokfertőtlenítő tabletta, neocitrál, sok folyadék, C vitamin :P
Jobbulást mindenkinek!
Elég gyenge az immunrendszerem, de érdekes módon még nem kaptam el. Bár már erősen fáj a fejem...a családban viszont mindenkit nagyon megviselt. Unokatestvérem már két hete beteg. Anyukámat is nagyon ledöntötte a betegség, évek óta nem láttam ilyen betegnek!
Valóban elég agresszív lehet... Jobbulást mindenkinek!
Nem oltattam be magam.
3 napig ki sem tudtam kelni az ágyból mert annyira gyenge voltam és iszonyúan szédültem,plusz a 38 fölötti láz.De beletelt egy teljes hétbe hogy teljesen rendbe jöjjek.
További ajánlott fórumok:
- Megfázás, influenza megelőzése
- Meghalt egy 2 éves gyeremek B típusú influenza miatt :(
- Influenzás a családban! Szeretnék tanácsokat kérni Tőletek, hogy egy fedél alatt élve egy influenzással, hogyan tudnám megúszni ép bőrrel?
- A H1N1 influenzából sikeresen kigyógyultak tanácsai, terápiás módszerei
- Amikor körülötted tombol az influenza, mi a védőpajzsod?
- Nálatok van influenzajávány?