Nálad mi a "tabu" a szexben? (beszélgetés)
Hát, a tabukról nem is feltétlenül kell, hiszen azért tabuk:) Na jó, itt egy pillanatra mindenkiből kitörhetnek a gátlások, különben üres lenne a topic:)
Azt hiszem, nem tudnám még egyszer úgy megfogalmazni, de a "pisiszex" (olyan hülye ez a szó így, nem?) kapcsán némiképp megengedőbb vagyok. Meg is van, a részleteket lásd a 74. hozzászólásban:)
Hát, kb. ugyanezek.. A fájdalomtűrő képességem nulla, mindenféle téren :D nekem még tabunak számít a pisiszex is.
Na, a vérfertőzésről meg aztán ne is beszéljünk..
Mindenképp érdemes bekukkantani, valóban sok használható és hát igen, használhatatlannak is tűnő, extra dologgal lehet ott találkozni:)
Egyébként szerintem is jobb, ha egyedül megy az ember. Már ha komolyak a szándékai és vásárolni is valami „komolyabbat” szeretne. Nézelődni, terepet felmérni, bátorságot meríteni viszont tökéletes a barátnős felállás:)
Talán majd rászánom magam és benézek. Már csak a kíváncsiság miatt is..
De ismerem magam, ha ott leszek, biztos találok is valamit, ha mást nem, vmi szexi fehérneműt
Szia Enikő :) milyen kicsi a világ.. :D
És hol voltál ilyen erotic boltban? Egyedül mentél? Arra gondoltam, hogy barátnővel esetleg könnyebb lenne, vagy mi..
Nagyon kíváncsi lennék, hogy mik vannak ott. De lehet hiába, az a sok dolog, azt se tudnám én se, hogy mi micsoda :D
Lehet..
Már mondtam a páromnak, hogy menjünk be együtt és vegyünk. Nem ugrált az ötletért.. Mondta, hogy menjek..
Igazad van. Milyen termék után érdeklődtél?
Itt ugyanúgy ki vannak rakva a dolgok, meg lehet őket nézni, vagy kérni kell az eladótól?
Hol voltál? Pesten?
Szerintem a pasik féltékenyek erre a kütyüre:)
Nem szeretnek vele versenyezni.
Megértem a problémád, ezen én is átestem ám:) Ráadásul én ugye saját részre vásároltam és még attól is féltem, hogy valami nyájas mosolyú pasi vagy épp egy hentes (innen is minden tiszteletem a henteseknek) fog rám vigyorogni vagy lealázóan nézni közben. Szerencsém volt, mert egy elképesztően aranyos és kedves lány eladót „fogtam ki”. Ezen sok múlik, így én azt javaslom Neked, hogy próbálj meg felhívni egy-két üzletet, mondjuk érdeklődhetsz a nyitva tartásról és a beszélgetésből le tudod szűrni, hogy mi az ábra. Én konkrétan így csináltam, igaz termék után érdeklődtem és nem voltam pofátlan megkérdezni, hogy x időpontban is ő lesz-e a boltban. Szerintem ez egy járható és nem is olyan hirtelen út a boldogság kiegészítéséhez:)
Az ismerősök pedig nem hiszem, hogy pont egy ilyen boltban fognak Rád bukkanni. Ha pedig meglátnak, tudod, vannak ám itt fehérneműtől kezdve mindenféle ajándéktárgyak is. Meg aztán nem egy bűncselekményről van szó:)
Nem is tudom.. Egy kisvárosban laktam, előtte falun. Mindig mindenre vigyázni kellet, hogy mit csinálok, mert mit fognak szólni.. Egyébként sosem foglalkoztam vele..
De igazad van. Lehet először csak be kéne mennem egy szexshopba körülnézni.. Aztán majd kiderül. De mi van, ha akkor futok össze valami ismerőssel?