Nahrofit Vanilia Port ismeritek? (beszélgetés)
Olvasomh benne is van l-karitin...nagyon jó:) És az ára is:)) de szuper.
Csak ezt ittad 2 hétig reggeli és vacsi helyett? a többi étkezésre??
Sziasztok:)
Köszönöm, hogy írtatok:)
Zuzsa nem zavartál össze, köszi h kifejtetted...na nem bánnám ha fogynék is...bár már sokat nem szeretnék:)))
Ekke köszi ha megírod piriviben...utána néznék annak is.
Igen Norbis....onnan lestem el:))
Zűrzavar, ennek is utána nézek...köszi:)
Szia Nono!:)
Ez a "Norbis" cucc ugye?
Rossznak tuti nem rossz, de az ára elég húzós!
Szerintem jobb minőséget is találsz, ennyi pénzért, és a kiszerelés is jóval nagyobb. (na, itt most konkrétan egy termékre gondolok, de nem akarom reklámozni:) ) ..ha gondolod megírom priviben!:)
Bocsi, most olvasom, lehet hogy Te nem is fogyizni akarsz, hanem kiegészítőnek, kvázi multivitaminnak? Akkor nagyon nem jót írtam, bocsbocs!
Zs.
Szia!
Én ezt iszom: [link]
Amit Te írsz, azt nem ismerem, próbáltam már az aloés étrendkiegészítő port is, azzal is fogytam sokat, most ez jött be, finom ízű, mellékíz nélkül, mellette L-karnitint is iszom, edzés előtt, és nekem ez vált be. Sok ízben van, fincsi, telít. Fogytam is, 2 hét alatt 2 kilót, szerintem jó:)
Bocs, ha csak összezavartalak:)
Szép napot
Zsuzska
Igazából ezt olvastam:)
Alacsony kalória tartalmú, magas rosttartalmú, vitaminokban, ásványi anyagokban (emelt Ca és Mg tartalom) gazdag: gabonaféléket, gyümölcsöket (alma, mogyoró), búzacsírát tartalmazó, finom ízű reggeli/vacsoraital. Segít a csontritkulás megelőzésében, erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést.
Sziasztok:)
Nézegettem ezeket a prokat, és lehet vennék reggeli és vacsi kieg-re. Főleg mert sok a vitamin is benne, erősíti az immunrednszert, a vérkeringésre is jó hatással van állítólag.
Fogyasztja esetleg valaki?
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- A Valentino rock'n'rose pret a porter parfümöt ismeritek?