Nagyon vállalhatatlan a nem szándékos ombrem? (világosabbra szeretném eztán festeni, ezért lett ilyen, kép adatlapomban) (tudásbázis)
Szerintem tok szep hajad van es egyebkent is letezik ellentetes ombre is, szoval elmegy annak is:)
Sot, jo is, hogy ilyen hosszu hajnal nincs akkora kontraszt, de amikor elkezd lenoni, akkor majd csinalj vele valamit, hogy ne 3 szinu hajad legyen. Van egy link, ahol az osszes tipusu borhoz, hajszinhez, hajtipushoz (ritka, suru, vekonyszalu, vastagszalu, rovid, hosszu) van egy-egy tanacs, hogy milyen a szemrlyreszabott ombre es ott van egy csomo ilyen is, hogy a vegek sotetebbek, a tovek vilagosabbak:)
Eléggé fura, de ha viselni tudod, akkor senkinek nem fog feltűnni, hogy el van rontva.
A megjelenésed legyen meggyőző, lehet, te vagy a divatdiktátor, csak még senki nem tud róla:)
Fel a fejjel, vannak ennél extrémebb hajak is!:)
Nem vészes.
Amúgy gyönyörű a hajad.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Az adatlapomon lévő képről mit gondoltok?
- Mi az eljárás, ha valaki szaksegítség nélkül szül (az most mindegy, hogy véletlen, vagy szándékosan) és utána nem megy kórházba?
- Miért utálom ennyire az embereket? Nem szándékos a dolog, de szinte hányni tudnék minden embertől
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- Hogy nézek ki? Kép az adatlapomon.