Nagyon szeretnék dolgozni (beszélgetés)
Mozgósítsd az ismerőseidet hogy nézzenek körül saját köreikben munka ügyben.
Készíts egy tetszetős fényképes rövid tömör szakmai önéletrajzot, és pályázz, rövid levél kíséretében küldd el naponta 5-10 cég részére.
Hát persze!:( Mi az egészségühgy?? Igenis, rendesen képzett emberekre van szükség ott!
Szóval nem olyan biztos, hogy felvennék...
Jó helyre ment ez?
:))
Valaki megnykazná Zsófit
Kapja a pénzt, ingyen lakás, ingyen kaja és ennyire sem képes
Tyúkeszű
Mehetne Félx-el hambizni, ahhoz meg eü papir kellene :)
Amiatt,hogy kihagytál pár évet az eü-ből, még biztos
felvennének ápolónak!!! Ember!hiány van nővérekből!!
Persze, ha oda nem akarsz.....
Eddig jól mondod. De ha addig járt utána a Tb, most nem fizeti.
És itt meg nekem van igazam, hogy ha beteg, ugyanazt az ellátást megkapja.
Az a szociális, amikor még valamennyire eltudja látni magát a beteg is 25-26 ezer Ft.Na azzal ki van segítve nagyon. Hideg vízre nem elég.
Egy állandó felügyeletre szoruló beteg után 42 ezer Ft.
Azt kellene figyelembe venni, hogy intézményesen mennyibe kerülne az államnak.
Az igen. :)
Bár úgy gondolom nem ártana jobban megfizetni, ha valaki ápolja beteg hozzátartozóját, aki mellett szolgálatban van éjjel és nappal, hétköznap és ünnepnap. Persze lehet mondani, adja be intézetbe, otthonba, de van aki belehalna, vannak erre példák.
Igazad van, nem vagyok tisztában vele. De azt tudom, hogy 1 főre elég kevés pénznek kell jutni, hogy megjkapják.
azzal szintén tisztában vagyok, hogy azt is ugyanúgy ellátják az eü-ben, aki nem fizeti a TB-t.
És azzal is, hogy a legtöbbnek hiába küldenek ki róla utólag számlát, nem fizeti be.
Sok kicsi sokra megy, az e.ü. ben is.
Pedig gondolhattál volna rá, az, hogy albérletekbe vándoroltatok, nem mentség.
Most is felidwgwesíted magad, ha orvos kell, tudod mekkora számlát kapsz, ha rosszul leszel?
Minimum, hogy a TB-t fizeted. Ráadásul, ha anyukádat ápoltad, ápolásit is kaphattál..
pedig elhiheted.
csak okj val vesznek fel, segédápolónői állásuk nincs. De takarítónői se.....
Nem, gondoltam rá.
albérletből albérletre mentünk. édesanyám ápoltam aki elhunyt azóta és van egy hugom aki fogyatékkal él így segítek neki is .
5 év alatt nem gondoltál arra, hogy képezd magad, annyi tanfolyamot szervez a munkaügyi központ... Ha már az eredeti végzettségeddel nem találsz állást. Vagy nem vagy regisztrálva?
És ne haragudj, ezt nem értem:
"tb-sincs, már évek óta nem fizetem, dokihoz se merek nagyon lemenni csak néha 1-1 recept" Egy receptírásnál is vizsgálják, érvényes-e a tb jogviszonyod, rögtön jelzi a rendszer, ha nem.
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Átlagos képességű vagyok, mégis dolgozni szeretnék!
- Ha hotelban szeretnék dolgozni milyen területen tanuljak tovább? Melyik az a tantárgy, ami elengedhetetlen ehhez a szakmához?
- Gyesen vagyok, szeretnék mellette dolgozni. Milyen munkalehetőségek vannak?
- Te bemész úgy dolgozni, hogy megjött és nagyon rosszul vagy? Ha nem akkor mit mondasz a főnöködnek?
- Mustármag kúrával tapasztalatok? El tudok járni mellette dolgozni vagy nagyon meghajt?