Nagyon szépen kérem hogyha valaki tud segítsen!Kitöröltem a naplómat, nem tudom milyen módon! (tudásbázis)
Tuti nem lesz gáz mert én jelen pillanatban is tudom olvasni a naplód:)
Nem valami html-kódos izével babráltál, ?? mert én jártam úgy hogy összecsúsztak miatta a bejegyzéseim..
Mondom nem lesz gond...
Várd meg mit felel Hoxa/Speedz!
Nyugi:)
Nem tudom,mindent úgy csináltam mint eddig,ráadásul most néztem,és még hozzá szolni sem tudok a saját naplómhoz,mert nincs ilyen lehetőség!
Kb két hete hogy az eddigi bejegyzéseimet el mentettem saját gépre,úgyhogy végül is nem túl nagy a veszteség,csak most kezdhetem előröl az egészet,annyi örömöm és munkám volt vele.: ((
Azért gondolom, hogy nem lehet nagy baj, mert nincs is olyan gomb naplónál, hogy "törlés":)...vagy igen? (mármint teljes)
Tehát valami más gond lesz, amit szerintem Hoxa rendbe fog tenni, ne izgulj!!!
Igen, az biztos, hogy meg tudja mondani, hogy törölte vagy csak eltűnt :)
Jó éjt.
További ajánlott fórumok:
- Aki tud, kérem segítsen mert nagyon nem tudom, hogy mit csináljak vagy gondoljak.
- Ha egyszer kitöröltem egy képet a gépből, azt vissza lehet még hozni valahogy?
- Ha bejelöl ismerősnek valaki, akit régebben kitöröltem az akar tőlem valamit?
- Keresek egy hoxást. Nem tudom pontosan a felhasználó nevét, és véletlenül kitöröltem az üzenetét. A keresőn kívül valahol rábukkanhatok?
- Segítsetek. Szóelemre kellene bontani a "nehézségekkel" szót, de nagyon rég volt. Aki most érettségizik vagy ért hozzá segítsen! Köszönöm
- Kinyitottam a naplómat, és nagyon csalódott voltam, mert...