Nagyon sokat fáj a hátam. Mit javasoltok? (tudásbázis)
Nagyon kedvesek vagytok, köszi!
Esetleg tudjátok hol lehet gerinctornára DVD-t vásárolni?
Egy kis gerinctornát esténként :) Próbálj úgy emelni, hogy a hátad egyenes marad, s közben a hasad végig behúzod. Iktass be pihenőket akár félúton. Esténként meg izomlazító krém, nyújtások, fürdő. Ha kisugárzik a fájdalom a lábaidba is, akkor viszont mindenképp menj el orvoshoz!
És igaza van Mamcilinek, kérj segítséget, amikor csak tudsz!
Én azt csináltam, hogy kivettem a kocsiból a gyereket, fél kézzel összecsuktam a kocsit, és egyik kezemben a gyerek, másikban a babakocsi, úgy vittem fel.
De most már gyorsan megtanul majd járni, és nem fog kelleni a kocsi. Vagy ha mégis, akkor leállítod a kicsit a lábára, míg felviszed a babakocsit.
Lépcsőn fel le gurítsd a kereket, vagy válts könnyebb kocsira...
esetleg bárki jár arra kérd meg határozottan, hogy segítsen :)
ha teheted és a közeledben van gyógytornász kérj ott segítséget, milyen gyakorlatokat javasol...
de van egy dvd kifejezetten gerinctorna van rajta...
Köszi a javaslatot.
kb. 1 hónapja hívtam házhoz egy masszört, aki 1 órán át csak a hátamat maszírozta. Jólesett, de a fájdalom nem múlt el.
Kisfiam 10hónapos 12kg. Nem kövér, egyszerúen nagy és magas. A lépcsőházunkban a liftig 12 lépcső van. Kész súlyemelés fel és lecipelni a babakocsiban lévő babámat. Nem tudom más hogyan csinálja. A lépcsőházban van közös tároló, de oda ugyanúgy 12 lépcsőn vezet az út.
gerinctornát
egyébként miért fájhat?
milyen terhektől?
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- A pasik nagyon sokat veszítenek a kezdeti lelkesedésből. Miért?
- Akiknél apa nagyon sokat van munka miatt távol - hogy élitek meg a mindennapokat?
- Nagyon száraz a kezemen a bőr.Mit javasoltok?
- Milyen ajándékot javasoltok újszülöttlátogatónak, ha nagyon nincs eleresztve, de szeretne örömet szerezni?
- Mióta ilyen meleg van, a lányom nagyon izzad, és ciki, de nagyon büdi a haja, fejbőre. Pedig mosom a haját reggel-este.Mit javasoltok rá?