Nagyon hiányzik az anyám. Nem tudtam leválni? (beszélgetés)
Dehogy ciki!
Van, aki anyásabb. Én elképzelhetetlennek tartanám anya nélkül az életet, pedig én is 20 felett vagyok már…
Miért lenne ciki?
Hívd fel amikor csak tudod!
Természetes amit érzel..ha valaki nem menekül otthonról, hanem csak elköltözik, mert abba a szakaszba ért az élete teljesen normális ha így van.
Te is biztos nagyon hiányzol neki.
Velünk sem élnek már itt a gyerekek,,mégis nagyon hiányoznak. Eszembe sem jutna hogy ez ciki,akit szeretünk hiányzik ha nincs itt:)Jó hír,,javulni fog a helyzet:)))
Fél éve élek külföldön a párommal. Karácsonykor hazalátogattunk és akkor tűnt fel, hogy mennyire hiányzott az anyukám. Ezt a hétvégét egyedül töltöm, mert távol van a párom. Magányos vagyok. Az anyukám is nagyon hiányzik. Olyan jó lenne beszélni vele, megölelni. Az imént krokodil könnyekben sírtam. Nem tudom, hogy mi váltotta ezt ki belőlem. A páromon kívül nincs itt senkim.
Jó lenne hazamenni oda, ahol közel a család. Eddig mindig anyukámmal éltem. A kiköltözés nem viselt meg, de ez az első hazalátogatás utáni egyedüllét nagyon.
Ciki ha ilyen gondolataim vannak 28 éves nőként?
Itt sokkal jobb az anyagi helyzetünk, több a lehetőségünk és mégis haza vágyok.
További ajánlott fórumok:
- Ha nagyon sok csokit, cukrot eszek, valami hiányzik a szervezetből?
- 15 éves kutyámat tegnap vesztettem el, nagyon hiányzik
- Nagyon hiányzik a barátom! :(
- Nagyon hiányzik, talán egyszer lesz jobb valaha?
- Normális dolog az, hogy ugyan nem vagyok szerelmes, de nagyon hiányzik a barátom?
- Hogyan tudnám elérni ezeket a csatornákat? A Diginél vagyok már két éve, és nagyon hiányzik a Filmmúzeum és az MGM - van valakinek ötlete?