Nagyon hiányzik a barátom! :( (beszélgetés)
Ez sajnálatos, de nem ide tartozik szerintem, tényleg versengés megy itt kinek a rosszabb, ez nevetséges.
A fórumindító csak megértésre, esetleg tanácsra várt volna.
Jo, hat lehet itt versenyezni, hogy kinek nagyobb a hianya, de attol meg rossz neki (is).
Foglald el magad valamivel, olvass, takarits, talalkozz baratokkal, aztan egyszer csak hopp, eltelt az ido. Igy megy ez.
Sajnálom,első reakcióm ez volt...
Nem akartam rosszindulatú lenni,csak kijött belőlem.
Anyukámékkal én sem tudok beszélni ezzel nem vagy egyedül!
Nem kell rosszindulatúnak lenni és egyből támadni!
Ez nem csak Neked szól!
Nem fogom látni csak a hét vége felé és ma nem tudtam vele beszélni, hiányzik ezért nem vagyok se hibás se rossz!
Nekem meg nagyon hiányzik egy család,egy anya,aki mellettem van,mikor szükségem lenne rá.PONT MOST mikor annyi mondanivalóm,kérdésem lenne hozzá.
Mikor egyedül ülök le sokadik éve az asztalhoz enni,és hiányzik egy igazi társ,akivel mondjuk reggelente szívesen meginnám a kávémat.
Te meg nyafogsz,hogy ma nincs hálótársad?
A katonafeleségek mit szóljanak?????
Inkább örülj,hogy csak ennyit vagytok külön,különben sem jó állandóan egymás nyakában lógni:)
Hát igen...
Akartam tovább is írni a mondanivalómat, de inkább hagytam...
Az én párom külföldön dolgozik (igaz most kijöttem én is hozzá, de szeptembertől megint külön leszünk)
Volt, olyan, hogy 4 hónapig nem találkoztunk, jó, ez ritka, de élek, túléltem.....
További ajánlott fórumok:
- Ha nagyon sok csokit, cukrot eszek, valami hiányzik a szervezetből?
- 15 éves kutyámat tegnap vesztettem el, nagyon hiányzik
- Nagyon hiányzik, talán egyszer lesz jobb valaha?
- Normális dolog az, hogy ugyan nem vagyok szerelmes, de nagyon hiányzik a barátom?
- Hogyan tudnám elérni ezeket a csatornákat? A Diginél vagyok már két éve, és nagyon hiányzik a Filmmúzeum és az MGM - van valakinek ötlete?
- Nagyon hiányzik egy törődő, szerető anya 😞 Így éltem eddig,...