Nagy lila folt a lábamon. Mi ez? (beszélgetés)
Azt nem mondták, ultrahangra is elküldtek vele, ahol a doki a térdhajlatomnál és a combom tövénél is megnézte az ereket...
De nekem is úgy alakult ki, ahogy itt valaki írta, este még semmi, reggel meg már ott volt a nagy folt...
(és tényleg elmúlt pár napon belül, viszont mint írtam gyógyszert szedtem rá, krémmel kenegettem, úgyhogy nem tudom, amiatt múlt -e el, vagy egyébként is elmúlt volna)
Ok,nyugodt vagyok :)
Csak nagyon zavar...remélem nekem is elmúlik.
És neked is nagy volt? Nekem legalább egy tojásnagyságú folt(egy megtermett tojásé).
Elfog múlni :) Nekem is volt a lábamon ilyen egyik percről a másikra aludtam egyet napközben felkeltem és ott volt Én sem emlékeztem hogy beütöttem volna...Gyorsba elmentem a sürgősségire de azt mondták hogy semmi nem tudják és elmúlt elkezdet halványodni lilából világos lila aztán zöld és a végén semmi de majdnem 4 nap volt :S
Szóval nyugi de azért mutasd meg :)
Szép babavárást .... :D
A mostani rovarok okoznak ilyen tüneteket.
Pl pók csípés
Nem fáj,semmi. 2 napja mikor észrevettem kicsit ki volt dudorodva,de ennyi és viszketett.
Az elmúlt. Persze egyből bepánikoltam,h biztos trombózisom van stb....de nem fájt végül is,nincs bedagadva a lábam.
De nagyon csúnya,mintha megvertek volna :)))
Babát várok és 2 napja észrevettem,hogy a vádlim felett,a combom alján baromi nagy lila színű folt lett. Nem emlékszem,h beütöttem volna,olyan,mint a véraláfutás,nincs kidudorodva.
Lehet ez visszér? Az nem csak az ér mentén látszódik?
Ez tényleg olyan,mintha beütöttem volna,de hát arra csak emlékeznék.
Valakinek ilyen volt?
Azért holnap megmutatom a védőnőnek.
További ajánlott fórumok:
- Pár nap alatt több lilás sárgás folt jött ki rajtam, mi lehet ez?
- A fiam fejbőre hámlik nagy darabokban, a helyén piros folt marad és viszket. Mi ez?
- Mell alatti nagy terjedelmű piros folt!
- Mi ez a "himlő"? Reggelre a fiamon testszerte szúnyogcsípésre hasonlító foltok jelentek meg, mindenhol. Szegénynek nagyon viszket. Mi ez?
- Felér foltok jelentek meg a körmömön, a végein hámlik, és nagyon törékeny. Mit tegyek?
- Észrevettem, hogy a jobb lábamon a bütyök nagyobb mint a bal lábamon és néha fáj is. Szerintetek hova menjek vele, melyik dokihoz?