Mell alatti nagy terjedelmű piros folt! (beszélgetős fórum)
Mivel abszolut nem hasznalok dezodort, en megfurdok, szarazra torlom finoman, hintoporral beszorom. Ha csak lehet, szelloztetem a bort egy jo ideig. Pamut ruha, stb. és masik fehernemut venni fel... es ujra beszorni hintoporral.
Ha otthon vagy, azt is megteheted, hogy vekony torolkozot teszel a melleid ala... Lehet, hogy a ferjed dijazni fogja a latvanyt :D
Javaslom, hogy holnap vegyél a gyógyszertárban
Mycosid hintőport, ami pont erre van kitalálva,
és minden testhajlatodban alkalmazható!
Megelőzésre is nagyszerű!
Beteszem a naplómba a képét, ha gondolod nézd meg!
Sajnos nekem is szokott ilyen lenni, én ilyenkor a púder után felveszek egy kényelmesebb melltartót és a púder fölé papír zsebkendőt, vagy gézlapot teszek.
Sajnos egyszer egy repülőút során izzadtam meg a gépen, akkor nem volt lehetőségem púdert venni, olívaolaj volt a vendéglátóknál és a parfümömmel fújtam be, aztán olíva olajat kentem rá, és papírzsepit, akkor 3-4 alatt jött rendbe, de amit a fórumra írtam az 2 nap alatt rendbe szokta hozni.
Na kezdem előröl. Mosd sűrűbben, ha van rá alkalmad.
Alkoholos vattával töröld át, (fájni fog rövid ideig). Amikor elpárolog az alkohol ( erre jó a dezodor is) és száraz lesz a bőröd mindig púderezd be. Ha rendszeresen púderezed nem tud izzadni, mert felszívódik a nedvesség,
További ajánlott fórumok:
- Egy hete tartó jobb oldali bordák alatti szúró, fájó érzés, ami nagylevegő vételnél rosszabb lesz, mi lehet? Mellkas rtg nem mutat semmit.
- Lehet összefüggés a megszült gyermekek száma, és az újabb terhesség alatti mellnövekedés között?
- Fogyókúra alatti mellből fogyás ellen mit lehet tenni?
- Mi okozhatja a szem alatti égő enyhén viszkető érzést valamint pirosságot?
- Szolárium után a hason végig egészen mell alattig apró viszkető piros kiütések jöttek ki.Mit lehet vele tenni?
- Mellek alatti piros foltok