Egy hete tartó jobb oldali bordák alatti szúró, fájó érzés, ami nagylevegő vételnél rosszabb lesz, mi lehet? Mellkas rtg nem mutat semmit. (tudásbázis)
Ezek után az embólia biztos egyáltalán?
Szedjél valamilyen multivitamint, ilyenkor a táplálékban levő tutira kevés és hamarabb rendbe is jössz.
Jobbulást Kívánok!
Éljen a magyar egészségügy!
Már tudom, hogy nem hiába tanultam meg sok sok dolgot azért, hogy kikerülhessem.
Most már legalább jól vagy?
Szóval már nem nagyon érhet meglepetés
Igen jól elírtam...
Akkor gyógyulj meg hamar!
Viszont epehólyag ügyben már nagyon már nem érhet meglepetés :))
Szinte minden jó módszert leírtunk rá...
Jobbulást!
Egy pohár vízbe 1 teáskanálnyi almaecet. De van amikor én sokkal többet teszek bele. Étkezés után jól esik. Vigyázni kell azért vele,mert a gyomor nyálkahártyája nem mindenkinek bírja. Ki kell tapasztalni kis mennyiséggel először. Sok ismerősöm használja és még csak dicsérték ezt a módszert.
A patikában lehet kapni cseppeket is rá, de nekem már nincs és a nevét már nem tudom, de az is jó volt.
Azt elfelejtettem leírni, hogy ezek a kövek a májban keletkeznek az én ismereteim szerint.Ezért ezt a zónát is masszírozom, de az almaecet itt is kifejti a hatását.
Nem kaptam semmit, mert mire kiderült el is múlt.
Mivel éppen összerúgtam a port az ágylábbal és a sebészetre kellett mennem, az ottani dokinő mondta meg mit tegyek! Jó mi? Látta milyen vacakul vagyok.
Jegeljem azt mondta és ez tényleg bevált.Nekem nem jutott eszembe a privi, de igazad van!Nem orvos hozta rendbe, hanem én. Rengeteget olvastam róla.Ja és az is kiderült, hogy majdnem porcelán epehólyag. Ez azt jelenti, hogy a hólyag falában kristályok rakódnak le és nem tud összehúzódni, ezért görcsöl be.Homeo bogyókat vettem először, de ajánlották az almaecetet is. Ez tényleg nagyon jó. A talpmasszázst is használom. Ezek majdnem teljesen helyrehoztak. Néhány ételt nem szeret csak pl a túrós tészta, a sólet, sajtos tészta. Ezekből csak keveset eszek. Olvastam egy könyvben : a doki azt mondta, hogy az epeműtétek legnagyobb részét talpmasszázzsal el lehet kerülni.Ő is ezt alkalmazza. Én elhiszem neki, mert már nagyon sok éve csak ritkán jön elő és akkor mindig én tehetek róla...Egyébként mindenkinél más ételek okozzák. Van akinél a hagyma, nekem semmi bajom tőle.
Ha valakinek akkora köve van ami megrekedhet az epevezetékben,akkor a masszázst nem szabad használni. Az almaecete igen!
Nem lehet kitalálni,csak megtalálni!
Ha hamar bejutsz az Uh-ra szerencséd van.
Nekem nem volt.1 hónappal későbbre kaptam időpontot és még felegyenesedni sem tudtam. utólag kiderült, epehólyag gyulladás.
Ma már tudom, hogy az almaecet garantáltan rendbe rakja és a svédcsepp is jó.Ha bármelyiket kipróbálod,nem árt legfeljebb más a baj és akkor feleslegesen ittad ezeket. De akár csökkenhet is a fájdalom. Persze az orvos nézze csak meg!
A "jobb bordák alatt" a bordák lefutása miatt nem kifejezetten pontos információ.
Lehet pl. máj, epe, nyombél, vastagbél, bordasérülés (bár utóbbiról valószínűleg tudnál), szóval sok minden van arrafelé.
További ajánlott fórumok:
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- Egyre rosszabbá válik a világ. Mi lesz így?
- Miért vagyok rosszabbul, ha egészségesebben étkezem?
- A férfiak miért viselik rosszabbul a fizikai fájdalmat, mint a nők?
- Nagyobb levegővételnél pattan egyet néha a mellkasom/szegycsontom, másnak is szokott ilyen lenni?