Nagy gyerek kis gyerek gyere beszélgetni mindenről. (beszélgetés)
Sziasztok! Tesóm lányai közt másfél év korkülönbség van, és 15-16 éves korukig ölték egymást. Most néha pasin veszekednek, de a közös bulik összetartják őket.
Az én gyerekeim között 5 év korkülönbség lesz. (ha minden jól megy). Egyesek szerint sok, de ez van, ezt kell szeretni.
ATTÓL FÜGG
Az én véleményem szerint attól függ mennyit akarsz szenvedni
mert ha kicsi akkor sokkal nehezebb
én a nagy kor 3-4 évet tartom ideálisnak
van aki azt mondja le tudom egyszerre
szerény véleményem ez ökörség mert a gyerek nem olyan dolog amit le kell tudni hanem ki kell élvezni és úgy nem lehet ha az egyik pici a másik kicsi
üdv ismét
szerintetek mennyi az ideális korkülönbség a tesók közt? egyáltalán létezik ilyen?
üdv :)
nekem csak egy gyerekem van méééég....:)
de a családban sok a gyerkőc: bátyámnak 1 lánya van, 12 éves, egy fia van 10 éves, nővéremnek két lánya van az egyik 7 éves a másik 10, és részt vettem a nevelésükben főleg az idősebb gyerekekében, hát ha tudok én is egy-két jó dolgot mondani
írta az egyik fórumon valaki hogy futó szalag a egészség úgy
szeretnék én ott dolgozni főleg egy szülészeti futószalagon elég jól keresnék
úgy utálom már hogy olyan sokat kell várni hogy orvoshoz menyél
ha meg ott vagy akkor is órákat kell várni
olvastam a naplód nem semmi amin keresztül mentél
és most mit mondtak?????
Szia!
nekem lassan 1 éves fiam van:D
sziasztok
van egy 11éves fiam 7 éves lányom és 7 hónapos fiam
Akinek van több gyerkőce, és van kedve beszélgetni, tapasztalatokat cserélni, főleg a gyerekekről, azokat várom ide.
Kicsikről nagyokról meg mindenről.
AKINEK VAN KEDVE CSATLAKOZZON.
További ajánlott fórumok:
- A nagycsaládosokat a gyerektelenek és az egygyerekesek tartják el? - egyetértesz?
- Mit lehet tenni, ha az ember nagyon fél a gyerekvállalástól?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Aggódom. Két nagyon kicsi gyerekünk van és csak gázzal tudunk fűteni, mi lesz ha elfogy a gáz? Ti mit tennétek?
- 13éves kislány szült a nagyapjától gyereket!
- Nagy gyerekemmel valami nincs rendjén - egy anya