Na férfiak! Ki az, aki bátor és belép ennyi nő közé.....? (beszélgetés)
hello Andika!!
Igaz ez még itt 2020, azóta még öregebb lettem.DE , amiről írsz az egy óriási baromság. Aki férfiakkal is szeret beszélgetni nem feltétlenül k....a. pláne nem nagymama korban.
Aztán gondolj, amit akarsz.
Nem csak a nők működnek így. Mindig az a dolog a finomabb, amiért meg kell küzdeni.
Nehéz dolog ez. Ha már eljutott a kapcsolat egy bizonyos szintre, és az egyik fél pl szerelmet vall, a másik megijedhet ettől.
Nem a hazugság kell az embereknek a kapcsolat elején, hanem az érzés, hogy ha valamit elszúrnak akkor elveszítik a másikat. Ettől lesz izgalmas, küzdelmes és ha megkapod, akkor édes. 😊
Hanka101!
Nagyon szépen köszönöm! Igazad van.
Szia Oneman!!
Talán anno nem kellett volna elsietni és kitartóbbnak kellett volna lenni.
Én valamikor a második randin hallottam az ígértet: "Hogy el foglak venni feleségül" Én igazán jót nevettem rajta, sőt majdnem szakítás lett belőle.
Aztán most mi van ? 50éve vagyok a felesége .És esküszöm, ma már elhiszem , hogy én NEKI szerelem voltam első látásra.
szia Szotyi87!!!
En azt tudom mondani , mint NŐ, hogy valóban mi szeretjük az izgalmas rossz fiukat, de nem hosszu távon.Aztán nem lehet a szerelemet ugy kezelni, mint agy matek egyenletet: kinézek valakit magamnak, akit ÉN tudnék szívből szeretni vagy épp elvenni is. Ez nem vezet sehova. Ahogy írod és , ahogy mondják jóképü és szépszemű, akkor flörtölj, és ne mutasd ki a komoly érzelmeidet. Egy igazán jó pár kapcsolatot megtalálni nagyon nehéz.
NE sürgesd, eljön, aki majd téged akar komolyan, de addig csak légy lezser és nem hozakodj rögtön elő a mély érzelmekkel.
Szia Oneman!!
Ha te magad is azt mondod, hogy nem voltál szerelmes, akkor az bizony ugyis van. Nincs olyan , hogy valaki nem veszi észre , hogy szerelmes.
Hány éves is vagy?? bár mindegy is, mert ha IGAZÁN SZERELMES leszel , borítasz mindent és elmész. Kivéve , ha a gyerekeid miatt mégis maradsz, de ha már lassan felnőttek, akkor árkon, bokron át mész.
Végül is , aki nem érezte még mi jelent, sokat veszített.
Ha az én véleményem számít: akkor egy kivételes és különleges állapot, amiben azt sem tudod mit csinálsz.
Hozzá hasonló érzés , csak amikor egy nő magához öleli először a gyermekét.
Szia Oneman!!
Végülis mindnyájan mások vagyunk. És itt valóban meglátszik a ff. és nő közötti különbség , mert egy férfi ha őt megcsalják ált.ban,elmegy ,és annyi nem hisztizik rajta. Mondjuk én nem voltam ilyen helyzetben mert , amilyen hülye vagyok sosem csaltam meg a férjemet nem ugy. mint ő, akinek gyereke is született egy un. FUTÓ KALANDBÓL.
Gondolhatod azért ez nem volt könnyű élethelyzet, viszont az kiderült, hogy Ő szó nélkül bármikor elment volna , ha be tudja bizonyítani a megcsalást.
Azért a feleséged véleményére kíváncsi lennék veled kapcsoltban: tudott ill. sejtette a nem kevés kapcsolatodat????
Nem családtagokra jellemző, én például azt kedveltem, ha teljesen kívülálló volt az illető, akinek a családjából senkit nem ismertem és viszont. Például a férjét sem.
Lehet hogy általában nem jellemző a nőkre, néhányan kedvelik esetleg.
Üdvözöllek Lávli!!
Egyből bekéredzkedtem a naplódba., persze ha beengedsz??!
de gyere ide is kívácsiak vagyunk a véleményedre.
szia Oneman!!
Remélem ez a Kapcsolat extrákkal, nem vonatkozott esetleges családtagokra, gondolok itt sógornő, feleség nővére huga, netán anyós stb.
Mert az kegyetlen szerintem.
A hármas vagy épp gruppen szex, meg a nők körében nem igazán kedvelt, inkább csak a féfiaknak kedvező.
Hello, gyertek vissza Fiuk , lányok!!!!
Sok téma van még, amiről lehet beszélgetni. Férfi nő barátság valóban létezik???
Szerintem ez olyan kétélű dolog, mert igen is meg nem is.
Teljesen csak "steril" barátság nem létezik, mivel a nemiség mindenképp befolyásol. Vagyis vagy az egyik vagy a másik fél részéről, több, mint barátság.
Pl. óhatatlanul is flörtölünk a feleségünk barátnőjével vagy a férjünk barátjával. Jobbik esetben nem lesz belőle szerelmi kapcsolat, mivel tiszteljük annyira a párunkat, hogy nem megyünk bele még nagyon jó is lenne. Persze rosszabb esetben nem zavar. És pont így van hugunk vagy nővérünk fiujával is.
hello Asinel!!
Ez aztán a 1 millios kérdés, mert szerintem dehogynem.
A férfiak azt gondolják persze általánosságban, hogy egy ff, miért ne ???? nem veszít vele semmit se ő , se a felesége. Na de fordítva nem így gondolja.
Egy feleség legyen mindig csinos kívánatos, még ha a belét kidolgozta is.És neki csakis Ő az egyetlen , akivel lefekszik.
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a gond? Ennyire félne(k) a visszautasítástól a férfiak?
- Volt valaki mostanság a győri állatkertben? Érdekelne mennyi egy felnőtt belépő pontosan?
- Egyes férfiak miért ennyire csókos típusok?
- Szelidi-tónál mikor nyit a strand és mennyi a belépő?
- Auschwitzi látogatásnak mennyi most a belépője?
- Diana-kiállítás Budapesten. Tudja valaki mennyi lesz a belépő?