Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Na férfiak! Ki az, aki bátor és belép ennyi nő közé.....? fórum

Na férfiak! Ki az, aki bátor és belép ennyi nő közé.....? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2022. jan. 13. 14:20

hello Andika!!

Igaz ez még itt 2020, azóta még öregebb lettem.DE , amiről írsz az egy óriási baromság. Aki férfiakkal is szeret beszélgetni nem feltétlenül k....a. pláne nem nagymama korban.

Aztán gondolj, amit akarsz.

490. c9155193c4 (válaszként erre: 1. - Hanka101)
2021. dec. 31. 12:46
Ha hiányolod a hímnemű tagokat nagyobbak az esélyeid valamelyik másik közösségi oldalon ahelyett, hogy futnál utánuk és provokálnál. Nem a bátorság a hátráltató ok. Itt a fórumok többsége is női irányultságú, nem is lenne korrekt, ha ők elnyomnának minket itt, egy női portálon.
489. Attis72 (válaszként erre: 488. - Oneman)
2021. dec. 31. 08:24
Tudtam én hogy mikor kell jönni 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
488. oneman (válaszként erre: 487. - Attis72)
2021. dec. 30. 14:36
De a nők már mind eltűntek. :-)
487. Attis72
2021. dec. 29. 12:25
Be mertem lépni 🙂🙂🙂
486. Szotyi87 (válaszként erre: 485. - Andita1)
2020. okt. 12. 16:26
Igen, ez is igy van, jól látod.
485. andita1 (válaszként erre: 479. - Szotyi87)
2020. okt. 12. 04:55
Valószínűleg te ott szúrtad el hogy túl korán "odaadtad" magad érzelmileg, és a lánynak már nem volt semmi kihívás benned.
484. andita1 (válaszként erre: 479. - Szotyi87)
2020. okt. 12. 04:50

Nem csak a nők működnek így. Mindig az a dolog a finomabb, amiért meg kell küzdeni.

Nehéz dolog ez. Ha már eljutott a kapcsolat egy bizonyos szintre, és az egyik fél pl szerelmet vall, a másik megijedhet ettől.

Nem a hazugság kell az embereknek a kapcsolat elején, hanem az érzés, hogy ha valamit elszúrnak akkor elveszítik a másikat. Ettől lesz izgalmas, küzdelmes és ha megkapod, akkor édes. 😊

483. Szotyi87 (válaszként erre: 480. - Hanka101)
2020. okt. 12. 02:58

Hanka101!

Nagyon szépen köszönöm! Igazad van.

482. 184481d874 (válaszként erre: 479. - Szotyi87)
2020. okt. 11. 16:12
Én nem tudom ,hogy te milyen körökben futsz,de kérlek ne általánosits.Én és még sok hölgy igenis értékeli azt a férfit aki őszinte érzéseket mutatnak és aki nem szégyelli kimutatni azt.
481. Hanka101 (válaszként erre: 478. - Oneman)
2020. okt. 11. 13:24

Szia Oneman!!

Talán anno nem kellett volna elsietni és kitartóbbnak kellett volna lenni.

Én valamikor a második randin hallottam az ígértet: "Hogy el foglak venni feleségül" Én igazán jót nevettem rajta, sőt majdnem szakítás lett belőle.

Aztán most mi van ? 50éve vagyok a felesége .És esküszöm, ma már elhiszem , hogy én NEKI szerelem voltam első látásra.

480. Hanka101 (válaszként erre: 479. - Szotyi87)
2020. okt. 11. 13:19

szia Szotyi87!!!

En azt tudom mondani , mint NŐ, hogy valóban mi szeretjük az izgalmas rossz fiukat, de nem hosszu távon.Aztán nem lehet a szerelemet ugy kezelni, mint agy matek egyenletet: kinézek valakit magamnak, akit ÉN tudnék szívből szeretni vagy épp elvenni is. Ez nem vezet sehova. Ahogy írod és , ahogy mondják jóképü és szépszemű, akkor flörtölj, és ne mutasd ki a komoly érzelmeidet. Egy igazán jó pár kapcsolatot megtalálni nagyon nehéz.

NE sürgesd, eljön, aki majd téged akar komolyan, de addig csak légy lezser és nem hozakodj rögtön elő a mély érzelmekkel.

2020. okt. 11. 04:15
Sziasztok! Most kifejezetten a nőkhöz szól a kérdésem, őszinte választ szeretnék kérni. Régen megesett hogy egyszerre több nőt tartottam, felületesebb de mégis érzelmes voltam. Történt az életemben olyan törés ami sokmindent megváltoztatott bennem. Ugy voltam vele hogy csak akor jövök össze olyan nővel aki iránt mély érzéseim vannak, és komoly kapcsolatot tudok kialakítani. Ismerkedtem is, furcsa módon ha a nő észre vettem rajtam hogy tudnám őt szívböl szeretni, nem kellettem neki. Több kudarc után, leültem gondolkodni, és felidéztem magamban a régi dolgokat.. Kiprobáltam, elkezdtem egyszerre több nőt csábitani, és sikert sikerre halmoztam. Miért várják el a nők hogy a férfi hazudjon nekik? Miért izgalmasabb az ha a férfi a farkával gondolkodik, és nem a szivével? Nem tudom hogyan alakitsak ki komoly kapcsolatot... 180cm magas 85kg vagyok, sok nő mindig a szemeimet emeli ki hogy szépek és imádnivalóak. Miért félnek a nők attól ha egy férfi viszonozza az érzéseket? Miért félnek a nők az olyan férfitól és kerülik nagy ívbe akivel komoly kapcsolat is lehetne? Ennyire szeretnek küzdeni a nők a férfiért? Ne haragudjatok hogy ilyet kérdezek de mindjárt 34 évesen unom már hogy nincs egy fix kapcsolatom, és jó lenne egy olyan társ aki nem fél attól hogy viszont van szeretve, és nincs harmadik személy...
478. oneman (válaszként erre: 477. - Hanka101)
2020. okt. 11. 00:26
Nem tudom, amikor fiatal voltam lehet hogy volt akihez vonzódtam és szerettem volna közelebb kerülni hozzá, de ő nem akarta ezt. Elmúltam 50, valószínűleg ez már nem az a kor, amikor a szerelem szerepet játszik az ember életében. Különben is ahhoz legalább két ember kell, senkit nem érdekel egy középkorú házas férfi. Egyébként én végtelenül racionális vagyok, nem szoktak elragadni az érzelmeim, hogy ne tudjam mit csinálok. Barátnőként el tudtam volna képzelni több nőt is az életemben, az jó dolog, volt is ilyen, de aztán előbb-utóbb mind leráztak. Sosem akartam volna borítani semmit.
477. Hanka101 (válaszként erre: 476. - Oneman)
2020. okt. 10. 12:42

Szia Oneman!!

Ha te magad is azt mondod, hogy nem voltál szerelmes, akkor az bizony ugyis van. Nincs olyan , hogy valaki nem veszi észre , hogy szerelmes.

Hány éves is vagy?? bár mindegy is, mert ha IGAZÁN SZERELMES leszel , borítasz mindent és elmész. Kivéve , ha a gyerekeid miatt mégis maradsz, de ha már lassan felnőttek, akkor árkon, bokron át mész.

Végül is , aki nem érezte még mi jelent, sokat veszített.

Ha az én véleményem számít: akkor egy kivételes és különleges állapot, amiben azt sem tudod mit csinálsz.

Hozzá hasonló érzés , csak amikor egy nő magához öleli először a gyermekét.

476. oneman (válaszként erre: 475. - Hanka101)
2020. okt. 7. 15:30
Egyről biztos tudott, mert maga a nő árulta el neki, ami nem volt túl barátságos lépés részéről felém. Ezzel el is vágott minden kapcsolatot irányomban. A feleségem nem csinált különösebb ügyet belőle, mondhatni minden ment tovább mint előtte. A többiről nincs információm hogy tudott volna. Én másképp gondolkodom erről mint az emberek többsége, nálam simán működhetne a poligámia. Lehet persze csak azért mert még sosem voltam szerelmes, vagy csak nem tudom mikor az valaki.
475. Hanka101 (válaszként erre: 474. - Oneman)
2020. okt. 6. 12:11

Szia Oneman!!

Végülis mindnyájan mások vagyunk. És itt valóban meglátszik a ff. és nő közötti különbség , mert egy férfi ha őt megcsalják ált.ban,elmegy ,és annyi nem hisztizik rajta. Mondjuk én nem voltam ilyen helyzetben mert , amilyen hülye vagyok sosem csaltam meg a férjemet nem ugy. mint ő, akinek gyereke is született egy un. FUTÓ KALANDBÓL.

Gondolhatod azért ez nem volt könnyű élethelyzet, viszont az kiderült, hogy Ő szó nélkül bármikor elment volna , ha be tudja bizonyítani a megcsalást.

Azért a feleséged véleményére kíváncsi lennék veled kapcsoltban: tudott ill. sejtette a nem kevés kapcsolatodat????

474. oneman (válaszként erre: 473. - Asinel 75)
2020. okt. 4. 23:28
Nevezhetjük bárminek, de már sok-sok éve élek vele. Lehet lett volna lehetőségem másra cserélni, nagyon csinos, emberileg is jó, intelligens, kedves nőkkel volt kapcsolatom, csak felsőfokon tudok róluk beszélni. Bár az sosem derült ki ők mire lettek volna hajlandók, mert én csak barátokra vágytam. Ezt ők is tudták, mégis azt mondták hogy jó vagyok nekik. Aki meg azt mondta hogy szerelmes, az cirkuszolt, zaklatott, stb. Arról már nem is beszélek hogy milyen bonyodalmakról hallok néha másoknál a szerelem meg ilyenek miatt. A magam részéről is ha kialakult valami vonzódás egy nő iránt leginkább csak szívtam miatta. Szóval én inkább maradnék a barátságnál és az érdekkapcsolatnál.
473. Asinel 75 (válaszként erre: 465. - Oneman)
2020. okt. 2. 16:42
Akkor te soha nem voltál szerelmes az asszonyba, részedről ez egy érdekkapcsolat.
472. oneman (válaszként erre: 469. - Hanka101)
2020. okt. 2. 13:24

Nem családtagokra jellemző, én például azt kedveltem, ha teljesen kívülálló volt az illető, akinek a családjából senkit nem ismertem és viszont. Például a férjét sem.

Lehet hogy általában nem jellemző a nőkre, néhányan kedvelik esetleg.

471. Hanka101 (válaszként erre: 468. - Lávli*)
2020. okt. 2. 13:20

Üdvözöllek Lávli!!

Egyből bekéredzkedtem a naplódba., persze ha beengedsz??!

de gyere ide is kívácsiak vagyunk a véleményedre.

470. oneman (válaszként erre: 468. - Lávli*)
2020. okt. 2. 13:20
Igen, ez nem lett volna rám jellemző, én nem ilyen vagyok, nem így élek és nem is szeretnék ilyen lenni.
469. Hanka101 (válaszként erre: 467. - Oneman)
2020. okt. 2. 13:17

szia Oneman!!

Remélem ez a Kapcsolat extrákkal, nem vonatkozott esetleges családtagokra, gondolok itt sógornő, feleség nővére huga, netán anyós stb.

Mert az kegyetlen szerintem.

A hármas vagy épp gruppen szex, meg a nők körében nem igazán kedvelt, inkább csak a féfiaknak kedvező.

468. Lávli* (válaszként erre: 465. - Oneman)
2020. okt. 2. 00:46
Fura is lett volna, ha azt válaszolod, hogy arcpirító szégyent érzel és legszívesebben szétvágnád az egész világot 😊
467. oneman (válaszként erre: 463. - Hanka101)
2020. okt. 2. 00:04
Létezhet, nekem is volt olyan, hogy valamiféle barátság volt nővel. De ha kulturált nővel találkozik az ember, még jobb a barátság extrákkal, amikor tényleg csak barátság van meg időnként szex, de például senki nem akar együtt élni, házasodni, meg ilyenek.
466. oneman (válaszként erre: 462. - Hanka101)
2020. okt. 2. 00:00
Vannak olyan férfiak is, akiknek kifejezetten tetszik ha a feleségük más férfiakkal is lefekszik, például akár úgy is hogy közösen csinálják hármasban, négyesben, stb.
465. oneman (válaszként erre: 461. - Asinel 75)
2020. okt. 1. 23:56
Én úgy csináltam hogy nem tudott róla, ha ő is úgy csinálná természetesen semmi bajom nem lenne vele. Nem vagyok féltékeny típus egyébként, ha kiderülne sem csinálnék belőle problémát.
464. 184481d874 (válaszként erre: 461. - Asinel 75)
2020. okt. 1. 13:07
Telitalálat...Erre kiváncsi vagyok.
2020. okt. 1. 12:39

Hello, gyertek vissza Fiuk , lányok!!!!

Sok téma van még, amiről lehet beszélgetni. Férfi nő barátság valóban létezik???

Szerintem ez olyan kétélű dolog, mert igen is meg nem is.

Teljesen csak "steril" barátság nem létezik, mivel a nemiség mindenképp befolyásol. Vagyis vagy az egyik vagy a másik fél részéről, több, mint barátság.

Pl. óhatatlanul is flörtölünk a feleségünk barátnőjével vagy a férjünk barátjával. Jobbik esetben nem lesz belőle szerelmi kapcsolat, mivel tiszteljük annyira a párunkat, hogy nem megyünk bele még nagyon jó is lenne. Persze rosszabb esetben nem zavar. És pont így van hugunk vagy nővérünk fiujával is.

462. Hanka101 (válaszként erre: 461. - Asinel 75)
2020. szept. 30. 12:38

hello Asinel!!

Ez aztán a 1 millios kérdés, mert szerintem dehogynem.

A férfiak azt gondolják persze általánosságban, hogy egy ff, miért ne ???? nem veszít vele semmit se ő , se a felesége. Na de fordítva nem így gondolja.

Egy feleség legyen mindig csinos kívánatos, még ha a belét kidolgozta is.És neki csakis Ő az egyetlen , akivel lefekszik.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook