Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros hús bundában recept

Mustáros hús bundában recept

Elkészítési idő 160 perc

A Mustáros hús bundában hozzávalói:
1kg sovány comb, vagy karaj csont nélkül
4db tojás
liszt
leveskocka
mustár
Olaj a sütéshez


A Mustáros hús bundában elkészítési módja:
Felszeletelem és kicsit kiklopfolom a húst. Sózom és lisztbe forgatom , majd felvert tojásba és gyorsan aranyszínűre pirítom. Nem lesz puha de nem is kell! Egy hőálló edénynek az aljára nyomok mustárt majd pakolok egy réteg bundázott húst, aztán megint jó sok mustár és megint hús. Ha elfogyott a hús a tetején mustár legyen. Forralok fel annyi vizet hogy ellepje majd a husikat és bele teszek 3-4 leveskockát. Ha feloldódtak akkor a húsokra öntöm hogy ellepje. Fedőt teszek rá és beteszem a sütőbe 200fokra 1,5 órára. Ha elfőtte a levét és puha mint a vaj a húsi akkor jó. Rizzsel tálalom! Nagyon finom. Az elkészítése gyorsan megvan csak a főzés-sütés lassú.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros hús bundában elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook