Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Malac sült...Andi módra!! recept

Malac sült...Andi módra!! recept

Elkészítési idő 95 perc

A Malac sült...Andi módra!! hozzávalói:
6 hetes malac bontva (kb. 3,5 kg)

majoranna
20 dkg zsír
20 dkg füstölt szalonna
2 dl sör


A Malac sült...Andi módra!! elkészítési módja:
malac szőrét lekaparjuk, megmossuk, körmeit levágjuk, térdizületet visszahajtjuk. Belsejét sóval és majorannával bedörzsöljük. Belsejét egy kiló szárat kenyérrel kitámasztjuk, szájába almát teszünk. Rácsos tepsire helyezzük, fülét, farkát befóliázzuk. Bőrét bekenjük hideg zsírral, 2-2 és fél órát sütjük, sörbe mártott szalonnával kenegetjük. Sülés után kigőzöljük, szájában citrommal tálaljuk. Köret: párolt káposzta, hagymás tört burgonya.

Idöigényes..megéri!!


Kategória: Húsételek receptjei


A malac sült...andi módra!! elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook