Munkalehetőség.... (beszélgetés)
Köszönöm szépen!!
Majd délután kiderül:D
Köszi:)
Úgy érzem sikerülni fog!!
Én már belebolondulok:D
Idén érettségiztem,nyáron volt nyárimunka de utána semmi:(
Ezt nem fogják neki telefonon elárulni.
Előre annyit érdemes megkérdezni (hogy érdemben is hozzászóljak), hogy keresnek-e még embert, mik a kritériumok, és tudnak-e egy személyes találkozót egyeztetni.
nem lehet ajtóstul a házba rontani...
Aki az első "interjún" rákérdez a fizetésre, nem hagy maga után túl mély, túl pozitív benyomást. A munkáltató nem szereti, ha valaki csak a pénzért dolgozik. Kell az elhivatottság is, a tenni akarás. Mindenki tudja, hogy a pénz mennyire fontos, de nem a legfontosabb....
Megbirizgálsz ? :-)
GOndolom nem tudja hogy ilyenkor mit lehet kérdenzni,ezért kért tanácsot!Attól hogy mondunk neki egy pár kérdést még nem teszi fel mindet!majd válogat közülük.
Ez nem okoskodás. Te mástól várnád el, hogy megmondja, mit kérdezz? Lehet Bélát a túlóra érdekli, téged meg az ebédszünet hossza....
Jaj, ne kukacoskodj, mert megbirizgállak:))))
Szia.
Nem én adtam fel,hanem 1 kirakatban láttam,hogy eladót keresnek és volt 1 telefon szám de semmi más.A bolt még tök üres.
szerintem az lesz,hogy behívnak.
De kérdezd meg,hogy rendesen bejelentenek-e, hol van a bolt, kit keressél majd...
További ajánlott fórumok:
- Ausztriai munkalehetőségek, tapasztalatok!
- Munkavállalás külföldön, külföldi munkák, munkalehetőségek
- Kis faluban miből élnek az emberek? Ahol nincs közelben nagyváros, munkalehetőség?
- Ha más munkalehetőséged nem adódna, elmennél takarítani?
- Szakmába nem vágó munkalehetőség. Avagy: aki mer, az nyer?
- Megélhetés? Munkalehetőség? Szakmák?