Multivitamin vélemények. Melyiket igen és melyiket nem? (beszélgetés)
Akkor már inkább veszek egy halas szendvicset. Szerintem az megéri. De ezek a sűrítmények nem...Hiába egészséges, van ennél olcsóbb és egészségesebb is.
De az vicc, hogy a péksüti 200 forintba kerül. 10 évvel ezelőtt 50 forintokért ettük frissen:)
Amúgy tényleg ilyen egyszerű. Ezért kell törekedni az egyszerűségre!
Sokan pont azért nem hisznek valamiben, mert nevetségesen egyszerű!
Az elme hajlamos azt hinni, hogy ott a bölcsesség és a megoldás, ahol teljes nyakatekertség van!
Azt is nézd hogy 500 Ft-ot kiadsz mondjuk egy üveg sűrítményre vagy egy doboz kivire, de egy darab péksütemény majdnem 200 Ft és még hizlal is!
Szóval nem mindegy mi a viszonyítási alapunk!
Sajnos elég irreálisak az árak, minőség tekintetében.
A tudatos táplálkozó és a tudatos vásárló ezeket kiküszöböli! :)
Nekem se volt soha herpeszem.....bárányhimlőm pedig már felnőtt koromban (28 évesen) ......
a testmozgás az sajnos nincs túlzásba nálam, sőőőőt...ülőmunkát végzek :(
köszönöm
Vicces, de nyersen nem nagyon szeretem a gyümölcsöt, mert pepecselős megenni.:D Főleg a narancsot. Turmixxal viszont egyszerre "megehetek" 5 narancsot is rövidebb idő alatt.
Én is a saját káromon tanultam meg. Az orvos bogyókat javasolt.
Még csak meg sem kell turmixolni. Amit lehet, nyersen! Persze ha te turmixosan szereted és szeretsz pepecselni, akkor ezt neked találták ki!
A lényeg az, hogy komoly haladás ha valaki felismeri hogy étrendváltással többet ér ilyen esetekben, mint bogyóval!
Szerintem zöldségek közül az egyik legjobb a hagymafélék (fokhagyma, vöröshagyma, lilahagyma, stb...) és a cékla!
A cékla annyira brutális hogy rákbetegeknek adják immunerősítésre.
Mert ugye mi a rák? Krónikus toxikózis, azaz krónikus immungyengeség!
Az ázsiaiak tudják a receptet:
Gyümölcsökben pedig a kivire és a citrusokra szavazok! (még talán az alma)
Ez sok évnyi kísérletezés árán jött, a bogyókat amiket felírnának azt meg el lehet felejteni. A legkeményebb dögrovásból is 2-3 nap alatt felturbósodik az ember.
(Gyógyszerrel ez 5 nap, majdnem egy hét!)
Természetesen a sok zöldség, gyümölcs alap.
Ezekre kritikus idôszakban rá lehet segíteni.
Télen pl. én nem veszek primôrt, inkabb maradok a hagyományos, télálló zöldségekért: lila- es vöröshagyma, fokhagyma, téli karfiol és karaláb, savanyított kaposzta és társai, csicsóka, feketeretek. Naponta méz fogyasztása.
Az övsömör egy herpeszvírus (bárányhimlő herpesz, stb). Nekem sose volt övsömöröm de kamaszként herpesz gyakran és amikor elkezdtem szedni omega3-at, lenmagolajat, egy ilyen zsírsav-mix kiegészítő volt, attól úgy elmúlt, hogy azóta nem volt. Szóval bármilyen omega3-6-9 kiegészítő segíthet ezen, és a zöld tea ivása is jót tesz a bőrnek, catechine tartalma miatt (ez egy antioxidáns).
Bármilyen multivitamint szedsz, ezeket szedném mellé, annyi figyelmet szentelj,hogy az omega3-at ne akkor szedd, amikor folsav tartalmú vitamint is szedsz, mert a kettő antagonista és egyik sem szívódik fel (sőt,ha egy terméken belül vannak, akkor sem). Pl reggel a multit, este omega3, vagy fordítva, de ne egyszerre. Napközben meg igyál sok zöld teát.
Ezek a vírusok tényleg akkor támadnak mikor le van gyengülve az immunrendszered. Még a túlzott testmozgàs is gyengíti, de a rendszeres (napi fél óra-45 perc) mozgás viszont erősíti az immunrendszert és csökkenti a szabadgyököket a vérben.
További ajánlott fórumok:
- Van aki ad 2 éves gyermeknek tápszert? Ha igen melyiket?
- Érdemes gőztisztítót venni? Ha igen, melyiket?
- Mosógép - melyik márkát igen, melyiket ne?
- Hallgatsz reggel rádiót? pl.6-10-ig. Ha igen, melyiket, és miért?
- Lehet szoptatás mellett fogyizni? Ha igen, melyiket használhatom?
- Jók-e az ingyenes vírusírtó prg-ok, és ha igen, melyiket használjátok?(no, és hol keressem?)