Működhet a barátság az ex-szel? (beszélgetés)
Én nem tudom van-e... Leírom az én történetemet, leírnátok rá a véleményeteket?
Az én sztorim 2 éve kezdődött, összejöttünk a barátommal, de hülye voltam, megcsaltam. Megbocsájtott, újra összejöttünk, de akkor meg már az ex kavart folyton. Végleg szakított velem. Utána alig szólt hozzám, nem volt az igazi még a barátság sem. 1 év után újra intenzíven keresett, 1 évvel ezelőtt összejöttünk. A természete elég különös, mostmár tudok hozzá alkalmazkodni, akkor még nem ment, mert teljesen másik arcát ismertem meg anno. Sok volt a vita, sok mindent értettem félre, értett ő félre. Illetve neki még tapasztalata sincs, mert én voltam az első barátnője, a nővérén kívül nincs más nővel nincs közelebbi kapcsolata (ha engem nem számítunk). Fél év után szakított, akárhányszor feljött mindig más okokat hozott fel. A fő valószínű az volt, hogy neki teher volt a kapcsolat, illetve sokat vitáztunk. A nővérének mondta, hogy szeret engem, mint barátot, de párkapcsolatot nem tud elképzelni a viták miatt, illetve majd a tettek eldöntik mi lesz, egyelőre barát, a későbbieket (ez jópár év, minimum 5) nem tudja, neki most más céljai vannak, ha azokat elérte, akkor jöhet a család és a párkapcsolat.
Ezt én elfogadtam, eddig is napi kapcsolatban voltunk, volt, hogy keresett (ő egy olyan ember, hogy tesóját is ritkán keresi, bár mostmár heti 1x felhívja). Nemrég nővére és ő kiharcolták, hogy odaköltözhessek hozzájuk, ezt inkább a srác akarta, tesója csak az apjukra hatott, ezt is a nővére mesélte, én nem sokról tudtam ezzel kapcsolatban.
Itt is fennállhat az, hogy később visszatérnek az érzések? Mi a véleményetek?
akkor annyira ne erőltesd a barátkozást. úgy értem legyetek "felületes" barátkozók :D érted,hogy értem?
meg ha te tudod magadról biztosan,hogy nem akarsz már tőle semmit, azt finoman az értésére lehet adni, vagy kamuzhatsz magadnak párkapcsolatot is.
Ha meg tényleg ennyire irtózol a barátkozás fogalmától vele, akkor hagyd az egészet a fenébe, nem ér annyit sztem,hogy idegeskedj rajta...
Bocsi,hogy így beleszólok ennyi komment után, de nekem is van erről egy saját sztorim :D
4évig tartott a kapcsolatom ezzel a pasival, egyértelmű,hogy hozzá kötődök legjobban a volt párjaim közül.
Már 2-3 éve nem vagyunk együtt, azalatt ezerszer felajánlotta,hogy maradjunk barátok.
Mindig megpróbáltuk, de mindig valami balhé lett a vége. Vagy az,hogy az volt ezzel a nagy barátkozással a célja,hogy visszamenjek hozzá, vagy pedig előjöttek a régi gondjaink a beszélgetések alatt és még jobban összevesztünk mint elötte :D
Szóval ha én meghallanám valamelyik exemtől,hogy : Legyünk barátok, akkor biztos most már a falnak mennék! :D
Én már ezt veled asszem beszéltem doktorom! ;)
Köztünk soha nem volt szerelmi kapcsolat,mármint a fiú barátommal,de még csak vonzódás sem.
És már nagyon régóta tart,több évtizede,nem pontosítok mert akkor megtudjátok milyen öreg vagyok! ;)
34
Mert?