Ms. Littlewood versei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ms. Littlewood versei
Hogy én még csak most találtam ide!
Feldobtad a hajnalom!
Hálásan köszönöm.
Aj! A Tokamaki-san tényleg ügyes!
...És... A lányok a létrán... Személyes emlék? Családi fotó?
Morcos,"fájós"reggelre ébredtem és ekkor találtak rám verseid/vagy én találtam rájuk/,mindegy...
Szebbé tetted a napom,vidámságot adtál,köszönet érte.
Egyik sem én vagyok.:) Én nem vagyok sem szereplős, sem nyilatkozós típus, kihagyom az ilyesmit, ha egy mód van rá.
Igyekszem, és remélem, még idén lesz belőle valami! Köszi a biztatást! :)
Találtam egy videót az antológia szerzőiről... (Meg se próbálom kitalálni, hogy melyik vagy Te...)
A kötettel pedig siess - mondom én! -, mert túlnőnek rajta az unokáim, ha sokáig várunk rá! :-D
Igen, a képek is sajátok, kivéve a Sherlockhoz készültet, azt László Maya illusztrátor csinálta (az szerepelt az antológiában is).
Egyszer biztos lesz kötet a gyerekversekből, ha semelyik kiadó nem csap le rá, legfeljebb kiadom én magam. Elég sokan írták már, hogy igényt tartanának rá, mert gyerekverseket nemigen olvas az ember neten. Mármint magának még talán, de a gyereknek felolvasni elég kényelmetlen.:)
Köszönöm a gyors választ!
Megnézem.
Sajnálom, hogy nem ajándékozhat"lak"... :-D
Szépek a képek is... Azok is a Te munkád?
Köszönöm, még egyszer! :)
Nincs verseskötetem, csak a blog. Egy antológiában viszont (Tetovált mementó) öt versem megjelent nyomtatásban is, a blogomon az oldalsávban megtalálható.
Találtam!!
Gratulálok még egyszer. A tálentumodhoz. Papíron is olvashatóak verseid? Érdekelne... :-)
Elírtam alább, a Kalóznótát írtam "Kalózvers"-nek... (Csak annyiból "gyerekvers" ez is, mint Weöres S. gyerekversei...) :-)
Ms. Littlewood!
Nekem az a véleményem, hogy nagyszerűen érted a dolgod!
Olvasom a Kalózverset... Töpterngek: ki fordíthatta? Ilyen remekre... Aztán olvasom itt a fórumon, hogy nem is fordítások ezek az "irományok". ((Nem) mellesleg: NEM "irományok" ám ezek! Egy olyannál sokkal-sokkal jobbak!) Aki ilyeneket írogat, az megéri a pénzét!
Gratulálok a mutatóba adott mindkét vershez. (Megkeresem a többit is, az az érzésem, hogy érdemes!)
Az Egészséges táplálkozás valami haláli :D
Gratulálok, jó irományok :)
Szerintem nem lehet könnyű manapság jó gyerekverset írni. (A felnőtt az más tészta, ott már szinte mindent lehet, se rím, se kínrím, se logika, se báj a legtöbb versben).
A gyerekverseknek kell báj, kell a logika, kell a rím, kell a humor is. A te kalózos versedben mindet megtaláltam. Gratulálok hozzá!
Jé, te is tag vagy a hoxán? :)
Tényleg tetszik és tényleg gratula neked. A mai elkorcsosult és szomorú világban jó ilyen verseket olvasni, felvidítod a szürke hétköznapokat.
Nekem ez az egyik kedvencem:
Ezentúl nem bosszankodni fogok a postán, hanem magamban mulatok majd, mert eszembe fog jutni ez a vers :DDDDDDD
"Gyerekeknek és felnőtteknek. A kettőt bölcs dolog nem összekeverni. Én szóltam."
Véletlenül vetődtem hozzá és sokáig vigyorogva olvasgattam mindkét korcsoport számára íródott műveit. Játszi könnyedséggel csavarja, használja a nyelvet, szívből ajánlom kicsiknek és nagyoknak, a fenti intelem betartása mellett. :)
Ugrás a teljes írásra: Ms. Littlewood versei