Most akkor mikor van anyák napja? (tudásbázis)
A Wikipediát idézem: "Az anyák napja világszerte megünnepelt nap, amelyen az anyaságról emlékezünk meg. A különböző országokban más és más napokon ünneplik, Magyarországon május első vasárnapján."
ma!
Május első vasárnapja
Nálunk ma van és jövő héten is. A kisebbik fiam már felköszöntött, kaptam egy nagyon szép fokföldi ibolyát. A nagyobbik jövő héten jön, szerinte május l-e utáni első vasárnap az anyák napja. Nem baj, kétszer ünnepelünk.
Sajnos én az anyukámat már csak a temetőben tudom felköszönteni. Nagyon hiányzik!
Nálunk ma van :-))
Reggel felköszöntöttük a mamákat. Egyiket személyesen, egyiket telefonba mondott verssel, plusz postán küldött meglepivel (egy rajzolt virág, hűtőmágnes gyerekem képével, illetve egy kulcstartó, ugyancsak a gyerekem képeivel :-))).
Engem is felköszöntettek Apájával :-), aztán Apa indult a méhekhez :-(. Nekem is elmondta, az általam megtanított verset, majd kaptam tőle virágot :-).
Én ugy tudom ma van,vagyis május első vasárnapja.
Isten éltessen minden édesanyát!
hivatalosan május 1-jét követő első vasárnap.
De mindenki úgy tanulta, hogy: Anyék napja: május első vasárnapja.
Én ma köszöntöm Anyukámat.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell akkor is anyák napját ünnepelni, ha nem szeretem anyukámat? Ha nem érdemli meg!
- Ha tényleg lecsökkentik a GYED idejét 1 évre, akkor hová teszik az emberek a gyerekeket és hova mennek dolgozni az anyák?
- Ha a párom már nem keres 3 napja, akkor vége?
- Anyák napjára versek, idezetek
- Mit szólnátok, tennétek ha olyan oviba járna a gyereketek ahol nincs se karácsonyi ünnepség, se anyák napja?
- Anyák napján most eszembe jutnak anyám szavai: jobb száz...