Mosógépbe került papírzsepi....mit tegyek? (tudásbázis)
A szárítógép erre isteni megoldás! Leszed minden szöszt, zsepit nyomtanlanul, és olyan puha lesz a ruha mint az új:)
Aki megteheti vegyen:) Anyuval a kedvenc háztartási gépünk:)
Sziasztok!
Nekem egy megoldás vált be: még vizesen a kád fölé tartva zuhannyal lecsapatom a ruhákról a papírfecniket. Így szinte mind lejön, megszáradva már beleragad!
Ismerem.
Főleg a fiam nadrágjában lehetett ilyet találni.Vizes ruhakefe.?
Elsőre én is az úgynevezett "recsegő" ragasztószalagot ajánlanám.
Amúgy én is épp így jártam a múltkor, de legnagyobb meglepetésemre a ruhaszárítógép kifújta a ruhákból a zsepiszöszöket. Szóval ha van szárítógéped, és a pulcsi bírja a szárítást, akkor ez is segíthet.
Szia. Szerintem volt így már mindenki, min. 1x.
Én azt csináltam, hogy megszárítottam, majd széles ragasztó szalagot (átlátszó) tekertem a ragasztós felével kifelé a kezemre és azzal szedegettem le, ami esetleg rajta maradt.
Ennél egyszerűbb, ha "szöszleszedő" hengert használsz. :-)
Nem,nem,nem jön le semmivel!
Nagy tapasztalatom van az ügyben!Főleg a feketénél.
Jól kirázom teregetés előtt(ne a szőnyeg felett),száradás után,aztán a következő mosásnál elkopik.
Hááááát..........
Először így nedvesen rázzad meg többször alaposan, akkor egy csomó lepotyog róla. Aztán szárítsad meg, akkor keféljed le ami lejön... aztán mossad ki újra.
Szia!
Tapasztalatom szerint az újramosásnak nem sok értelme van. Szerintem szárítsd meg, majd próbáld meg ruhakefével leszedni róla a zsebkendõmaradványokat.
További ajánlott fórumok:
- Ecet a mosógépbe a ruhák fehérítéséért, ki mit gondol róla?
- A mosógépben rejtélyes eset-minden kilyukad, mitől lehet?
- Az ökógolyó tényleg meglágyítja a vizet a mosógépbe és nem fog lerakódni a vízkő?
- Mit tegyek, hogy ne legyen dohos szagú a ruha a mosógépben?
- Papírzsebkendő került a fekete mosásba, mit tegyek?
- Rendeltem az eBay-ről és PayPal-lal fizettem, a számlámról levonásra került mégis az eBay szerint nem fizetett számlám van, mit tegyek?