Mosogatógépet vennék, de milyet? Tapasztalaok, ajánlások? (beszélgetős fórum)
Én is most vagyok mosogatógép vásárlás elött.
vissza olvastam a hozzászólásokat, tapasztalatokat.
Kicsit elszomorodtam, mert én is egy Zanussit néztem ki kedvező árban, de akkor ugy látom, jobb ha attól tartozkodom, ha könnyen elromlanak.
max 90 ezret szánok rá, ennyiért kellene egy jó gépet találnom.
Ugy hallottam a zajszintre is figyelni kell, mert van amelyik tipus nagyon hangos.
Kiváncsian várom a véleményeteket!
milyet vegyek, milyet ne vegyek, tanácsokat várok köszi
márkára tipusra vagyok kiváncsi melyekkel nincs gond?
Nekem Bosh volt,beépíthető,12 terítékes.Semmi baja nem volt a 7 év alatt amíg én használtam.
Valóban egyszerű gépezet volt.2 féle mosogató program volt rajta,és egy tiszta vizes öblítős ha épp nem telik meg ,a nagyját gyorsan leszedte a bepakoltakról.
:))
Én úgy döntöttem,h.ezek után többet nem veszek mosogatógépet,mert nincs szerencsénk vele. :-(
15napjuk van,h.megjavítsák,utána vissza kérem a pénzt. Ebből már 10 eltelt. Meg amúgy is bunkók a szervizesek,mintha nem szeretnének dolgozni.
Boscht akartam,de itt csak 1fajta volt,és azon nem volt se rövid program se féltöltet,meg állítólag nem tablettával működik,árban meg ugyanannyi volt,mint a whirlpool.
Amúgy szépen mosogatott,amíg működött. :-(
Szia! Amikor megvetted a Whirlpoolt, elszomorodtam magamban, sejtettem, hogy baj lesz vele. Lehet, hogy régebben jók voltak (mondjuk 10 éve), de a mostanában gyártottak nagyon gyengék. Én egy kisvárosban lakom, de az itteni boltokban az eladók nyíltan megmondják, ha rákérdezel, hogy nem jók semmire. Sem mosógépet, sem hűtőt nem hoznak whirlpool márkájút, mert sok bajuk volt vele. Gorenje, bosch, zanussi , candy(igaz neked ezzel sem volt szerencséd, de általában beválnak), lg.
Amúgy amikor mosógépet vettem, az indesitről azt mondta a corában az eladó, hogy gyakran előfordul, hogy már a raktárban megrozsdásodik.
Ami a garanciát illeti, hiába van a hosszú garancia, csak a bajod gyűlik vele, mert csak húzzák az időt.
Sziasztok!
1éven belül a 2. mosogatógépem ment tönkre. A szervíz egy nagy sz*r. 1hete megrendelték az alkatrészt, és még azt se tudják megmondani, hogy mikor érkezik meg. Na szép. Mégis meddig várjak? Az előző mosogatógépemnél 2hónapot várattak, mire nagy nehezen vissza adták a pénzt. Remélem most hamarabb rendeződik. Úgy látszik a márka nem számít. A candynek(6hónapos volt) a hőérzékelője romlott el, a whirlpoolnak (3hetes) az elektronikája ment tönkre. És egyik se az én hibám. Amikor a szerelő megérkezett még működött, csak nem nyomta ki a vizet, mire végzett a szereléseel, már be se tudta kapcsolni. :-(
Nektek nem túl hosszú a szennyvíz elvezető csöve?
Az én gépemnek 1,5 méter és azt írja a használati utasítás,h.nem szabad levágni. Így meg fel kellett kötnöm,mert ha lelóg,akkor nem tudja kinyomni a vizet.
Sziasztok!
Eldőlt! Köszönöm a segítséget. Boscht szerettem volna,de végül whirlpool lett. Többet tud ugyanazon az áron,és vettünk rá 5év garit,addig csak nem romlik el.:-)
Tényleg sokkal jobb,mint a 9terítékes. :-)
Meggyőztetek. :-) veszek egy alap gépet. :-)
Már csak jó árban kell találnom egyet.
Viszont néha a drágább olcsóbb.
Csak gondolj bele.
Nem tudom mennyiért vettük anno ,de ha mondjuk két évente szerelőt kellett volna hívni egy olcsóbb géphez,akkor most ott tartanánk,hogy ugyanannyi pénzt elköltöttünk volna,és még ki is kellene cseréltetni,mivel megbízhatatlan.
És,ki tudja mennyi évet húz le még ,az a gép,hiba nélkül?:)
Nekem Bosch volt,de elköltöztünk és ,ott maradt,mivel be volt építve.
12 terítékes ,nagy gép volt,és 7 évig prímán működött.
Ha majd lesz újra mosogató gépem,azt hiszem ,csak Bosch -t választok újra.:)