Biztonsági gyermekülést vennék, de milyet? (beszélgetős fórum)
Gondolom, hogy azért ez nem jellemző, biztos, valami gyári hibás lehetett, hogy felmelegedett. A babaszoba erről szóló fórumában olvastam, az anyuka írta.
Igyekszem nem túlzásokba esni, de azért a pénzért, amit rá tudok szánni, szeretném a legjobbat megvenni.
Jézus!!!!!!!!!!!!!!!!
Vajon mitöl melegedett fel az az öv?
Nehezen képzelem el de biztos igy van.
Szerintem tök jó ez a fajta gyerekülés.
Ennyire nem szoktam belmerülni mert akkor minden termékben lehetne hibát találni.
Persze azért körbe kell nézni.
További jó keresést.
Ha mást is érdekel esetleg, rengeteg infó:
autosules.lap.hu
Philippo Kids: Megnéztem, az ára tényleg kedvező, azonban rákerestem a neten, és hát enyhén szólva is borzalmas dolgokat írnak róla.
(Pl: egy kislánynak az öv másodfokú égési sérülést okozott, úgy felmelegedett..)
Szia Dorka!
A wwww.bebibolt.hu oldalon vannak nagyon jók.
Mi itt vettük és sok ismerösöm is ezt vásárolta és jó az ára is.Szerintem minden szempontból nagyon jó, dönthető is.
Átmásoltam de a képet csak ott tudod megnézni róla.
TULAJDONSÁGOK
ECE 44/03
gyermekülésként 9 hónapos kortól 6 éves korig, ülésmagasítóként 3-tól 12 éves korig
Minden 3 pontos biztonsági övvel ellátott gépkocsiba beszerelhető
5 pontos biztonsági övvel, központi övállítás
igényes kivitel, vastagon párnázott
első és hátsó ülésre is szerelhető
altató pozícióba állítható
levehető háttámla
csoportbesorolás: 1+2+3
huzata levehető, 30 °C-on mosható
Adatok
Gyártó: PHILIPPO KIDS
Típus: Racing kid - Mi-ke; 25-51
Súly: 5 kg
A termék katalógusba kerülésének dátuma: 2007. július 03., kedd.
Van készleten
Mi 14400 ft vettük.
RACING KIDS AUTOSÜLÉS 9-36 kg
Üdv: anyeszkaja
Ezeknél az üléseknél csak a gyerek súlya számít? A hossza nem?
Némelyik olyan kicsinek (rövidnek) tűnik. Vagy ez már nem úgy van, mint a hordozó, amiről nem szabad, hogy "kilógjon" a bébi lába?
Sziasztok!
Minél tovább nézegetem a kínálatot,annál kevéssé tudom, hogy melyik lenne jó. Ami biztos, hogy 20-30.000 Ft-nál többet nem tudok szánni rá.
Egy éves a kislányom, a 9-25 kg-os típust választottam. Kinéztem néhányat, kérlek véleményezze, akinek van benne tapasztalata.
Főbb szempontok:
Dönthető legyen, mert sokszor utazunk hosszabb útra is.
Lehessen mosni.
Jó lenne, ha nem lenne / vagy csak részben lenne műszálas.
Ha van más fajta ebben az árfekvésben, amit ismertek és jónak találtok, azt is szívesen fogadom, ha megírjátok. Előre is köszi, Dorka