Mosogatógépbe keresek folyékony foszfátmentes mosogatószert.Ki milyet használ? (tudásbázis)
Én ezt használom, van 1 literes és 5 literes kiszerelésben is, az 5 literes természetesen olcsóbb valamivel.
A Cl..r S...ng mosogatógép gél nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat, csupán illóolajokat. Parabén (kőolaj-származék) mentes. Minden összetevő környezetbarát és teljes mértékben lebomlik. A mosogatógép gél kiválóan kezeli a zsíros lerakódásokat. Kitűnően oldja a zsírt és a szennyeződéseket.
Növényi eredetű alapanyagokból készült. Állatokon nem tesztelt. Mivel a termék erősen alkalikus (lúgos), amennyiben a kezére kerül, bő vízzel öblítse le. Utántölthető.
Használata: A mosogatógép gélt használat előtt fel kell rázni és a mosogatógép tárolójába kb. 30 ml-nyit kell beleönteni, hogy hatékony legyen. Ha nagyon kemény a víz, 45 ml-nyit érdemes használni (vagy vízlágyítót használni) Olyan sók vannak az összetevőkben, melyek nem engedik a mosogatógép vízkövesedését, de a már meglévő vízkövet nem oldják fel.
Van öblítője is.
Én szeretem, nagyon meg vagyok elégedve vele, nincs az a fojtó vegyszerszag, mint a bolti tablettáktól.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Érdemes venni mosógatógépet?
- Mosogatószer ízű edények a mosogatógépből
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Kinek milyen tapasztalatai vannak a folyékony mosószerekkel kapcsolatosan?
- Ömlik a mosogatógépből a hab, elfogyott a tabletta, ezért folyékony mosogatót tettem bele. Mit tegyek?