Moovie online (beszélgetés)
sziasztok látom elég régi már az ucssó bejegyzés, szal elmondom, hogy a moovie fizetős lett, de nem teljesen. a filmlista linkekkel még elérhető ingyen, ezzel kapcsolatban írok. kell várni egy percet hogy bejöjjön a link. na ezt úgy lehet, hogy a 60.. 59.. 58... számot fogjuk és behúzzuk wordbe. ott megjelenik mellette kékkel, hogy "irány a film!" na arra shift klikk és kész. egy erc így nem tűnik soknak, de mivel van egy csomó link ami nem működik, nos... megéri ezt elolvasni
köszike, hát ez az oldal még se olyan klassz mint gondoltam.....
Én úgy értelmezem, hogy az több részletben adagolja a filmet, látom, hogy valahol akár 8 is.Csak feltételezem. De inkább a reklám miatt működik ez az oldal, nem azért, hogy mi ingyen szórakozzunk.
Nem tudom, hogy a Te gépeden is van-e ilyen fordító, s az átfordítja magyarra, igaz nagyon primitív módon hablatyol, hogy mit kellene tenni a limit utáni dolgokra. De azt hiszem, az már pénzes.
Igen. Úgy veszem észre, mert valami ilyet ír ki, hogy lejárt a limit. Kriszti azt javasolta, hogy kapcsoljam ki a gépet, és egy idő után menjek vissza, de akkor a vízszintes kis mércével már az x. percben indítsam. Így sikerült 3 részben megnézni a filmet. Hát türelem kell, az biztos.
ja, meg még egy kérdés:van valami napi limit vagy ilyesmi, hogy mennyit lehet nézni?????
Szia!
Köszi a segítséget!Azt hittem valamit nem jól csinálok, de ezt nekem is sikerült elindítani!
:)
De azt nem értem még, hogy van ahol több lehetőség van arra, hogy "lejátszás"melyiket kell elindítani?
Bár én is vak vezet világtalant módon tudok segíteni, igaz, eddig egy filmet néztem meg, de az sikerült. Leírom a menetet:
1 A főoldalon megkeresed pl. a Krimi-ket. Katt
2. A 2. oldalán megkeresed a Titokzatos folyót.Katt.
3. Lent jobbra a szöveg alatt katt a filmhez szövegre.
Kijön egy !-es oldal, és jobbra fent visszaszámol, majd kijön a Tovább zölddel.
5. Először van egy nyíl piros mezőben, aztán zöldben, ezekre katt, katt és elkezdődik a film.
Az igaz, hogy más filmnél reklám jött, de spec. ennél a filmnél nem. Tégy próbát, ha sikerül, akkor idő kérdése, hogy a többire is rájöjjünk:)))
Sziasztok!
szóval én se tudok filmet indítani....amikor rákattintok, hogy irány a film, kihoz egy csomó választást, akármelyikre rákattintok valamilyen német oldalra irányít, sehol a film....segítsetek!
Négyszeri nekifutásra sikerült végignéznem egyetlen filmet. Visszaszámol-5,4,3,2,1,0 Tovább-Betölt-piros-zöld ezekre mindig katt, és csodák-csodája ott a film. Igaz, hogy egy biz. idő után kivág. Arra rájöttem, hogy térülök-fordulok, ismét bekapcsolom, De! nem az elején kezdem nézni. Így 3 részletben, de végig lehet nézni a kiválasztott filmet. Hogy ebben mi a ráció? Nagy nyugalom kell hozzá.És mégsem Andaxin.
Köszi KRISZTI! Sokat segítettél!:)
Feladtam... Majd ha több és jobb kedvem lesz... mondjuk a következő életemben, ha van olyan...
Hát lehet 5, de lehet akár pár nap is, vagy 9 év, meg egy pici...ha most kezdődött egy 5éves...és a következőben lesz benne... Kitartás!:)
Igen, a tovább gombra katt.
Szóval: piros szöveg, hogy hamarosan megjelenik a filmhez vezető link, de semmi. Jobb fölül visszaszámlálás után zöld tovább gomb... arra katt és letöltésajánló, no link. ?????
Amikor tovább akar küldeni azt zárd be! Elvileg utána jön a film.
Valamit nagy valószínűséggel nagyon elbénázok. De akkor sem jelenik meg semmilyen link:((( Várok, csak várok, és semmi. Illetve egy német letöltéshez akar továbbküldeni, de van lejátszóm letöltve... SOS!
Így még nem jártam. Nem tudom, lehet, hogy "halott"?
Miért nem jelenik meg a filmhez vezető link? Tudja valaki?
Pl. 3 perce legalább várok egy linkre...
Ok, 5 év és végre kiderül!:)
Bejött, csak dög lassú...
A moovie? Érdekes, van, hogy lassú egy kicsit, de azért betölt.
Nekem ez az oldal be se töltődik:(((
Hát igazán nincs mit, akkor ahogy megbeszéltük.:)
Addig csak kibírom valahogy;) És köszi előre is:)
Dolgozom az ügyön...gondolom tűkön ülsz, így belehúzok.:) A következő 5éves tervben benne lesz, eskü.:)
Ok, köszi:) Mikorra várható?
További ajánlott fórumok: