Egy online játék tagjának milyen kérdéseket tennétek fel egy interjú során? (tudásbázis)
Hát akkor még a starcraft és a diablo is legyen hozzácsapva ha már Blizzard univerzum ;)
Na a tört szerót ezért nem javasoltam.. Sok a kis takony. A rendesen legalább felnőtt értelmes emberek játszanak. Na igaz csak a hordánál. Az alli-sok mind b.zik XD
Én még ezt a listát kiegészíteném a HotS-al :)
Illetve szentségtörést fogok most elkövetni, de létezik tört wow, ami akkor jó, ha tudod, hogy nincs annyi időd, amennyiért érdemes lenne az eredeti wow-ot feltölteni. De a tört wowon sok a paraszt, és az idióta tini :/ De annyira jó, hogy egy ideig ne vágyódjak vissza :)
Ugyanilyen MMORPG, és sztem közel azonos az élvezeti faktor, mint a WoW-ban a Rift.
ami tényleg jó is? kb egysem..
ha online játékra gondolsz. offline van tonnaszám ami jó és vagy magyarítás
Á a jó öreg wow. Nagyon jó de nincs magyarítás és 3000 a havidíj (most hirtelen nem tudom pedig én ua szoktam venni feltöltő kártyát páromnak XD
Egyébként nagyon jó a sztori viszont most már olyan gép igénye van hogy az enyém már nem bírja el.. A párom gépe paks2 szóval azon elfut.
Egyébként kb ilyen a Dota a LoL is. Szintén nwm magyar
Tudnál nekem ajánlani valami hasonló játékot?
Láttam egyet, World of Warcraft a neve, az milyen? Be lehet állítani magyar nyelvűre?
hát meg azt honnan is tudnám én kérem szépen hogy kiskegyed mit gondol? :D
mi vagyok én? gondolatrendőrség? :D
Forditok: a suliban unatkoztam. Otthon sose. Csak veget ert a suli...
Amugy ugyanast irom mint sylvanas... erdekes hogy tole elfogadod es stilust valtottal, nekem meg "akadj le" stilusban irsz... holott valaszt japtal a kerdesedre... hmm...
na azé :D
meer rádküldöm a seregem! oszt megnézheted magad
Tiberian sun
Faxom az automatikus javitásba
Nem, dehogy ítélem el. Mindenkinek megvan a maga szórakozása, és amíg másnak nem árt vele, semmi bajom vele. Sőt tök jó kikapcsolódásnak tartom, mert kirángat a mindennapi mókuskerékből, nagyon jó stresszoldó. Én mondjuk a birodalomépitős játékokat szeretem, a legvadabb harcos játék az az volt, amit szerettem, amiben a disznók harcoltak a nyulak ellen :D Ja, meg a Tibetien sun.
Igazából csak szociológiai szempontból közelítettem meg a kérdést, mert épp olyan hangulatban voltam.
De nekimehetek kriminalisztikai oldalról is:D
abból lehet, hiszen volt olyan hogy fel kellett kelni (na jó, nem kellett dehát az ember mit meg nem tesz a csapatáért ugye..)
az a 2-3 óra amit az ember ezzel eltölt lehet hogy mozgalmasabb és számára hasznosabb mint a kocsmában inni egy sört vagy olvasni egy könyvet vagy az uncsi sorozatokat nézni.
komoly adrenalin löket...
akinek erre nincs igénye nyilván nem játszik, tudok olyat aki 10-en órákat ezzel foglalkozik SŐT.. olyat is aki nagyonnagyon sok pénzt keres ezekkel a játékokkal. kicsit úgy érzem elítéled azokat akik inkább játszanak mint más egyéb dolgot csinálnak
aki könyv függő az ugyanúgy a szociális életéből csípi el az időt, aki tv-zik az szintúgy. aki elmegy sportolni úgyszintén a családjától veszi el az időt. minden nézőpont kérdése ;)
Miért pont ez a játék?
Miben jobb, mint az előző játékaid?
Szoktál csetelni játék közben?
Mennyire tudsz kikapcsolni játék közben?
Mennyire azonosulsz a karaktereddel?
Panna33, zebracsikó, ez is csak egy hobbi.... aki függő, az függő, annak nem a játékhoz van köze. el vagytok varázsolva....
Én pl online játékban ismertem meg a férjem, meg egy tök jó csapatot (már rég nem játszunk vele, de még mindig összejárunk dumálni) , van családom, gyerekeim, nem mondtam le semmiről a jték miatt. Sőt egyik legjobb barátom is így netes játékban ismertem meg, persze barátság úgy lett belőle, hogy hegyekbe mentünk csapattal kirándulni... akiket ismerek, mindenki sportol rendszeresen, utazik, él.
valami nagyon el van csúszva a fejetekben a játékokat illetve... persze van egy két kiugró eset, akik függők, de a függőségnek nem a játék az oka, hanem csak a következménye. Ők ha nem evvel, akkor mással lennének függők sajnos. olvassatok a fügőségek témában.
enyhe butaság összekapcsolni a játékot a függősggel így direkt...
meg nekik csak a pattanásos 15 éves ugrik be... holott az online játékokat többnyire a 30+-os korosztály játssza.. jó persze vannak 20-30 közöttiek is de sokkal kevesebben már mint régen.
Én már mondjuk csak offlineba vagyok aktív, online játékom nincs mert a gépem már nem bírja a strapát. Párom wow-ozik és 36 lesz.. ja és elég komoly munkája van, de tud időt szakítani mindenre,
bár amikor azt mondja "Cica, ma raid este, bocsi, muszáj" olyankor elvonulok a háttérbe és elfoglalom magam (meg jókat visítok a dumákon amiket nyomnak közbe :D ) még szerencse hogy mindketten gamerek vagyunk mert másképp nem menne :D
További ajánlott fórumok:
- Éndzsöl gondolatai...Ki, mi, kiért, miért, mitől, hogyan, Tegyük fel a kérdéseket és próbáljunk meg együtt választ találni rájuk!!!!!
- Vannak-e orvosok, egészségügyi dolgozók a Hoxán, akiknek lehetne kérdéseket feltenní?
- Állásinterjú – Személyes kérdéseket tekintve meddig mehet el a munkaadó?
- Gyűlölöm a "Hogy vagy?", "Mi újság?" kérdéseket!!!
- Állásinterjúra hívtak, mint hitelügyintéző. Milyen kérdéseket tesznek fel? Mennyit mondhatok fizetési igényként?
- Milyen kérdéseket tennél fel egy most ballagó diáknak, ha interjút kellene készítened vele?