Állásinterjúra hívtak, mint hitelügyintéző. Milyen kérdéseket tesznek fel? Mennyit mondhatok fizetési igényként? (tudásbázis)
Elso koros interjura mindenkit behivnak, akit az oneletrajza alapjan alkalmasnak talalnak.
Aztan a szemelyes talalkozas (elso interju) utan a masodik korre mar nyilvan joval kevesebben maradnak.
amikor elköszönnek az interjú után, már érezheted, hogy téged választanak vagy nem
más lehetőséged nincs?
Sziasztok megint:)!
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat,véleményeket.
Már meg is volt az állásinterjú...és a nem kérdezték meg a fizetési igényem ( fix alapbér+ jutalék alapon mükődik)
Egyébként az eddigi legérdekesebb állásinterjún vettem részt.
Alig tettek fel kérdéseket, és semmi szakmai kérdés sem volt..többnyire az interjúzató úriember beszélt a munkakörröl.
Kedves L.Ann!
Egy hipermarketben lenne a munka.De nincs még munkatapasztalom ebben.
Már túl is vagyok rajta....
Elkepzelheto, hogy fix fizetes plusz jutalek.
Interju alatt kerdezz majd ra erre, es ez alapjan mond a fizetesi elvarasod. En inkabb kicsit magasabb osszeget mondanek, mert emiatt nem utasitanak majd el, max azt mondjak, hogy annyit nem tudnak kezdesnek ajanlani, de mondjuk 20ezerrel kevesebbert szivesen foglalkoztatnanak. Ha viszont tul keveset mondassz, annyival boldogan felvesznek, aztan evek mire feldolgozod a fizudat.
Szoval a lenyeg, tisztazd ezt a 'fix fizetest' es ne legyel szegyenlos, mondj kicsit magasabb penzt es indokold meg, hogy te igenis egy nagyon jo alkalmazott vagy stb stb.
Köszönöm a válaszokat!Egyébként a hirdetésben alkalmazotti viszony volt feltüntetve fix fizetéssel,különben én sem jelentkeztem volna rá. :)
Csak abszolút nem tudom, hogy mennyit is modhatnék a fizetési igényre...?!?
Javaslom, hogy a cég profiljának nézz utána. Mivel foglalkozik, mióta van a piacon stb. Esetleg a piaci versenytársakkal kapcsolatban, hol áll. Kérdezhetnek olyant, hogy hogy látja a piacon elfoglalt helyét a versenytársakkal kapcsolatban. vagy a feladatkörrel kapcsolatban kérdezhetik, hogy szerinted az állás betöltéséhe milyen kompetenciákra van szükség és te hogy látod ennek birtokában vagy-e?
Ezek jutottak eszembe! :)
További ajánlott fórumok:
- Éndzsöl gondolatai...Ki, mi, kiért, miért, mitől, hogyan, Tegyük fel a kérdéseket és próbáljunk meg együtt választ találni rájuk!!!!!
- Veled milyen fura vagy durva dolgok történtek állásinterjún?
- Sok fiatal jön hozzánk állásinterjúra, kérdezik, van-e home...
- Vannak-e orvosok, egészségügyi dolgozók a Hoxán, akiknek lehetne kérdéseket feltenní?
- Állásinterjú – Személyes kérdéseket tekintve meddig mehet el a munkaadó?
- Egy online játék tagjának milyen kérdéseket tennétek fel egy interjú során?