Mondanátok erről a combról véleményt? Kell/lehet ebből fogyni? (beszélgetés)
Egy teszt szerint 85%-ban férfi agyam van. Azt megkérdeztem a férjemtől mondjuk, két ruha közül melyik áll jobban, mert jó szeme volt ehhez, de hogy a kinézetemről faggassam, a büdös életben fel se merült. Hát már csak tetszem neki, ha itt van! :D
Csajok, néha tényleg... hajjaj...
Nehezen tudom elképzelni, mit gondolhat egy párkapcsolatban élő férfiember, hogy a kedvese combjait a másokéhoz hasonlítgatja. És követelőzik.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a vádlija nem tökéletes. Szinte egyik férfié sem az!
Nem kell fogyni semmiképpen sem belőle, szerintem csini, és látszik, hogy feszes, sportos. Az a lényeg, hogy nem latyi. Ne fogyj belőle :) nincs igaza a párodnak, nincs rajta felesleg. Hogy mondhat ilyet??
Milyet akar? Pálcika lábat?
Nekem az ilyen comb sokkal szebbnek tűnik, mint a vékonyabb.
Pont mint az enyém. És ugyanigy vélekedek én is. Miközben idestova 38 éve ilyen a combom, amikor 48 kiló voltam, akkor is combban voltam legerősebb, szóval alkati kérdés az egész.
Az más tészta, hogy nekem a fiús testalkat tetszik, és sehogysem tudom elfogadni az enyémet.
Sport. Egyetlen értelmes megoldás.
Csak el kell kezdeni :)
Tényleg tiszta hülye vagy:)
Semmi baj nincs a lábaiddal.
Semmi baj a comboddal!
A pasi meg tegyen fel szemüveget!
A narancsbőrre pár egyszerű dolog is jó:
sok mozgás, helyes táplálkozás (adalékkmentes ételek) , vitaminfogyasztás, gyógyszerek kerülése, keringés javítás, hideg-meleg váltózuhany,sok víz fogyasztás ....A sok vizfogyasztás még az izületekre, keringésre ,fejfájásra stb is jó.
sokan orulnenek ilyen alaknak, masoknak meg ez sok. neked kell erezned. ha zavar, akkor dietazz egy kicsit, es sportolj rendszeresen. ennyi a titka.
gondolatban foglalkozni allandoan azzal, hogy vastag a combod, az mire jo? :D ha engem ennyire zavarna, akkor tennek ellene, es maris jobban ereznem magam
Na ha látnád az én combomat, sírva menekülnél. :-D
A tiéddel semmi baj, nagyon gyorsan verd ki a fejedből!
Ez miből látszik hogy többet kéne innom?
Mert amúgy ezzel problémám van, sokszor elfelejtem :D
Szia!
Én nagyon boldog lennék, ha ilyen combom lenne!
Annyit tehetnél talán, ha jól látom, hogy több folyadékot kellene innod.
Jól nézel ki, fogadd el!
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Te mit tennél?Adj véleményt!
- Amikor nemet kell/lehet mondani... örökbefogadás
- Hogy lehet combról fogyni?
- Hogyan lehet belső combról fogyni? Összeérnek a combjaim.
- Milyen edzőteremi gyakorlatoktól lehet fogyni combról és fenékről?