Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Moczart csokoládés krémlikőr recept

Moczart csokoládés krémlikőr recept

A Moczart csokoládés krémlikőr hozzávalói:
1 tábla (10 dkg) Milka tejcsokoládé
2 dl natur habtejszín
2 dl konyak
6 púpos evőkanál porcukor
1 cs. vaníliás cukor
2 db tojás sárgája
1 mandula aroma
1 púpos evőkanál keserű kakaópor
1 dl tej


A Moczart csokoládés krémlikőr elkészítési módja:
A Milka csokoládét darabokra tördelve mikróban felolvasztjuk. A tejet felforraljuk, belekeverjük a kakaóport, kihűtjük. A tojássárgákat a porcukorral és vaníliáscukorral fehéredésig habosra keverjük, hozzákeverjük a kihűtött kakaós tejet, a mandula aromát, az olvasztott csokoládét és lassan belecsurgatjuk a tejszínt, végül kis adagokban a konyakot. Csavaros tetejű üvegben tároljuk, - jégkockával fogyasztjuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A moczart csokoládés krémlikőr elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook