Mobbing a munkahelyen (beszélgetés)
Valóban, férfiak között jobb dolgozni.
A nôk iszonyatosan kegyetlenek tudnak lenni egymáshoz.
Ez kemény...És legalább nagy összegről volt szó?:DDD
A te főnököd csak gyáva volt vagy egyéb ok miatt nem kapott nagyobb büntetést a kollégád?
Azt gondolom ti is észrevettétek, hogy a nők egymás közt borzasztóan gonoszak tudnak lenni.
Szerintem meglátom, hogy mi lesz ha visszajövök. Ha nem változik a helyzet, akkor munkahelyet váltok majd. Nem fogok ebbe tönkre menni, annyit nem ér a dolog.
Volt benne részem.
Engem pl. pénzügyi visszaélésre akart valaki kényszeríteni. Szóltam a fônöknek, aki szóbeli figyelmeztetésben részesítette az illetôt. Ezután a kedves kollegina meg akart verni az irodámban. Buli volt :D
Pár ér múlva visszakerülök ide, persze ki tudja addig mi lesz. A problémás már nagy eséllyel nem lesz itt, lehet hogy a főnököm is más lesz.
A dolog amiatt bosszant, mert nagyon akartam ezt az állást és nehezen is kaptam meg. Szerintem baromira igyekeztem, hogy megfeleljek, de úgy látszik van akiknek egyszerűen nem lehet...
Amit elrontottam, hogy a problémás kolléganő befolyását nem mértem fel. A főnökkel ő nagyon jóban van, ezt most már kristálytisztán látom. Hát ez van így jártam.
Sziasztok!
Sorstársakat keresek. 3 hónapja dolgozom az új helyemen és legszívesebben már most felmondanék. Eddig a fő problémám az egyik kolléganőm volt, de úgy látszik a főnököm sincs jó véleménnyel rólam. Pedig nagyon igyekszem és ha megkér valamire akkor viszonylag hamar megoldók olyan problémákat ami másnak órákba telik. Az tény, hogy a munkámban eddig még nem sok a gyakorlati tapasztalatom, de eddig évekig teljesen mást csináltam.
Ami feltette az i-re a pontot, hallottam, hogy a főnököm és a problémás kolléganőm megbeszélték, hogy milyen jó, hogy engem csak januárig kell elviselniük. Januártól máshova leszek áthelyezve továbbképzés miatt.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Volt már részetek munkahelyi mobbing-ban?(kicsinálásban)?