Mivel fogyókúrázzon, aki nehezen fogy, bármit is próbál? (tudásbázis)
Helló, kedves "treasuer".
Vissza se szóltál a reagálásokra. Mégis, mennyi a leadni való kilód? 2-3, vagy 20-30? Nem mindegy.
Elől járóban: olyan NINCS, hogy "nehezen fogy, bármit is próbál".
Kinek füllentesz? Magadnak, vagy nekünk, lelkes fogyózóknak?!
Szia, "godgoda"!
Látom már egy hónapja írtál erre a fórumra, azért remélem még itt vagy? Gratulálok a fogyásodhoz, remélem még tartod a súlyod. Segíts nekem is légyszi!:))) Hol olvashatok pontosan, erről a savas-lugos hatsásról? És a listád hozzáférhető? Köszi: Csera
edzé,edzés edzés.És a szénhidrátból a lehető legkevesebbet.Elég kemény az elején,de azért sok finomat is lehet enni,és azok akik nehezen vagy szinte alig tudnak fogyni,pont a szénhidrát nehéz lebontás miatt küszködnek.Ráadásul a szénhidrtáos kaják finomak,amin eszel belőlük,megemeli a vércukor szinteted,és úgy megnő az étvágyad mint a huzat.
Próbáltad már a * Slim port?zerintem nagyon jó,nem is vagy tőle éhes.Reggelire meg vacsira azt kell inni,ebédre meg ehetsz rendeset,akár két fogásosat is,persze nem pizzát,de mondjuk levest és valami husit salátával.Ezek meg azért nem rossz kaják,nem?:)És még mindig,edzé,edzés,edzés:)sok sikert!
Én 10 kilót adtam le úgy, hogy számoltam a kalóriákat. Így gyakorlatilag nem kell semmi olyat megvonnod magadtól, amit szeretsz - csak lényegesen kevesebbet ehetsz belőle. Napi max 900 kalória volt a megehető mennyiség. (E mennyiség mellett ezerszer meggondoltam, hogy chipset egyek, vagy tényleg valami olyat, ami táplál, egészséges és nem leszek tőle 5 perc után éhes. Nem mindegy, hogy eszel fél zacskó chipset egész nap, vagy belefér egy diétás ebéd, sok gyümölcs, stb.)
Mellette pedig minden nap 1 óra aerobic, sok séta. (Mindenhova gyalog mentem.) Mozgás nélkül nem megy!!!!! Azonkívül a bőrödnek is jót tesz, ha mozogsz.
Folyadékként pedig szénsavmentes ásványvíz ill. zöldtea. Természetesen cukor nélkül. De ezt már szinte felesleges is kihangsúlyozni.
Ha a főzésnél odafigyelsz, hogy mivel és milyen mennyiségben főzöl, már azzal sokkal kalóriaszegényebbé teheted az étrendedet. Pl. minimális zsiradékkal készítettem az ételeket, de gyakran volt olyan hogy a végén még le is szedtem azt a keveset is az ebédemről.
Ha elérted a kívánt súlyt, akkor ne térj vissza az előtte megszokott életmódodhoz. Persze akkor már lehet kicsit "lazítani". Nekem 10 kiló volt a kitűzött célom, amikor elértem, gondoltam megjutalmazom magam egy sajtburgerrel. Hisz már hónapok óta fájt rá a fogam. Rossz ötlet volt. Kb két-három harapás - ennyit tudtam megenni belőle. Csak azt éreztem, hogy iszonyatosan nehéz kaja, és inkább ott hagytam. Szóval csak óvatosan.
Próbáld ki a Weight Watchers diétát ill. életmódot :)
A dietetikusok által egyik legjobban ajánlott diéta.
Infót találsz itt a Hoxán :)
Nekem nagyon tetszik, persze akaraterő nélkül ez sem képes csodákra.
Kedves Kfheni!
En 100 kg-os vagyok nagyon nehezen boldogulok a fogyokuraval meg hat a korom is 55 eves vagyok ilyenkor azt mondjak hogy nehezebben mennek le a kilok,ettol mar egeszen depresszios vagyok.
Szeretnem ha elkuldene nekem a dietetikus szemelyre szolo tanacsait es etrendjet.
Tisztelettel G.katalin.
Búzafű!
A méregtelenítés miatt! A zsírszövetekben raktározódnak a mérgek, ha már annyi van a szervezetünkben, hogy nem tudja máshová tenni.
Ha nincs méreg, nem kell a zsír sem.
Plusz megszünnek a hiányállapotaid, ami megszünteti a falási és édesség utáni vágyadat.
Megszünteti az ördögi kört! Ugye milyen egyszerű?
Édességek kerülése, vacsi max este 6-ig, utána egy falatot sem. Az eddig fogyasztott ételek adagjainak a felét enni. Nincs repeta, meg pupos tányér.
Persze ezt nem egy két napig, de megéri a befektetést. Még csodaszerek sem kellenek.
Napi min. 2 liter tiszta víz. Legyen ami kimossa a szevezetből a sok oda nem illő dolgot.
További ajánlott fórumok:
- JenFe fogyókúrás tapasz- próbálta már valaki?
- Napi 1 étkezéses fogyókúrát próbálta már valaki? Vélemény? Tapasztalat? :)
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Mit mivel helyettesíthetek fogyókúra idején?
- Minap olvastam az Obesmin nevű fogyókúrás készítményről, próbálta már valaki?
- 10 éves kisfiam nehezen alszik el, mivel könnyíthetném meg neki az elalvást?