Mitől zsibbadhat a karom? már több mint 24 órája kínlódok vele, segítsetek, mert már nagyon fáj. Mivel lehet csillapítani? (tudásbázis)
Az egészséges életmód nagyon fontos. Ezt arra értem hogy minimum a cigit, piát letenni. Igyunk sok folyadékot helyette.
De a zsibbadás szempontjából a legfontosabb hogy menjünk ki a levegőre, menjünk ki a természetbe, és negyed órát intenzíven lélegezzünk az orrunkon keresztül. Jó mélyen.
Higgyétek el, nagyszerű gyógyhatása van!!!
Felejtsétek el a parát és a paráztatást.
- Mennyi ideig élnél levegő nélkül?? -
Szóval ne mondja senki hogy a levegő nem gyógyít!!!!
Szia!
Menj el kivizsgálásra!Komolyan mondom!Keresztapámnak is ez volt.és elküldték teljes kivizsgálásra.Egészségesebb életmódot kell folytatnia,sok folyadék,no cigi,mert akár nagyon komoly baj is lehet belőle.Ugyanígy volt neki mint neked:S
Nem akaralak megrémiszteni,csak segíteni akarok.A vizsgálta nem fáj,nyugi!
A gerinctől is lehet. Ideg becsípődés, porckorongsérv. A laza izületek mozgása megnyomja az ideget, meszesedés.
Elmúlt már?
sajnos nagy igazság, amit a fórumnyitó mond, az ügyeleten szinte le nem sz@rják az embert:( Viszont sok helyen a körzet sem jobb:(
Én sem megyek orvoshoz, csak ha tényleg muszáj. Így nem is igen ismerek jó dokit!
Zolcsika84-nek is igaza lehet, sokszor lelki gondok miatt a testre vetülnek ki a dolgok fájdalom formájában. Meg kell szüntetni a lelki tüneteket és rendbe jön a test is! Nem hiszek pedig a homeopátiában és a különféle hókuszpókuszokban, de nálam sem első a gyógyszer!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Írj, hogy mi van veled!
Nekem volt!
Mélyvénás trombózisnak hívták!!!
20 éves voltam!
gyakorolj, gyakorolj....:))))
de ne erőltesd....:))))
majd beszélünk....
visszajöttem...brr hideg van...
hát meg nem szünt de kicsit enyhült legalább.köszi :)
Anchee!! Nem akarom reklámozni magam!!!
De van némi tapasztalatom és csak segíteni akarok.
Gyógyszer szedése helyett megpróbáltad azt az egyszerű dolgot amit mondtam??
Tipikus orvos duma...gyógyszer, borogatás...
Mintha olyan egyszerű lenne...:(
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Jön a vihar... eléggé félünk. Vannak "praktikák", amivel csillapítható a félelem? Vagy fejben kell eldönteni?
- Fogzás okozta kínok csillapítása homeopátiával
- Mivel lehet csillapitani a fájdalmat, és azt az égő, csipő érzést ha aranyér van kialakulva?
- Mivel enyhíthetem, csillapíthatom a fogfájást?