Mivel lehet csillapitani a fájdalmat, és azt az égő, csipő érzést ha aranyér van kialakulva? (tudásbázis kérdés)
Mikor nem szedheti a gyógyszert?
A készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység esetén, továbbá szoptatás ideje alatt.
Alkalmazható-e terhesség és szoptatás ideje alatt?
Minden ilyen esetben kérje orvosa, gyógyszerésze tanácsát mielőtt gyógyszert kezd szedni.
Terhesség ideje alatt történő alkalmazásáról kérje orvosa vagy gyógyszerész tanácsát.
Szoptatás: A készítménynek anyatejben való kiválasztódásáról nincs adat, ezért a szoptatás ideje alatt a gyógyszer szedése nem ajánlott.
Szerintetek belső aranyér létezik fájdalom nélkül?Pár hete történt,hogy 3 napig vérezgetett belülről,Fájdalmam nem volt,székletem inkább hígnak mondható mostanában.Aztán ahogy jött,el is múlt a vérzés.Egyébként külső aranyerem az van szülés óta,de különösebb gondot ritkán okozott eddig/pici vérzés keményebb székletnél./
Vagy valami más bajom van?
A gyógyszerészem mondta, hogy ezek az aranyeres panaszok mindig roham szerűen jelentkeznek. Kiválthatja az időjárás változás is, mert akkor visznek a legtöbbet, és még évszakonként is változó. Viszont a tabletta mellett kentem a kenőccsel is kívülről. A tisztálkodás az pedig el nem maradhat soha, minden egyes alkalommal, melegvizes tusolással..:))
A napi dózist sokallottam, és ezért szedtem így szemenként.. A panaszaim elmúltak, viszont még van belőle..de azért még azt beszedem.. Semmi mellékhatása nem volt nálam..
Akkor, nem abban az "őrült" adagban, amit lenn írtak?:)Anyósomnak is vettem ő is dicsérte.
Kiváncsi leszek, nállad meddig tart majd a hatás?
a kenőcsök mind jók amiket írtak az előttem hozzászólók, de ha gyógyszeresen is rásegítesz ezzel egyidőben akkor biztos a hatás
Detralex tabletta recept nélkül kapható és ez is gyógynövény eredetű készítmény, ha jól emlékszem vadgesztenye.
az erek gyulladásos betegségeire szokták ajánlani, nemcsak aranyérre, de fájós visszeres lábra is
ha nagyon fáj és gyulladt, 3x2 tbl-t nyugodtan szedhedsz belőlem proktokógus főorvos ismerősöm így javasolja a betegeinek
További ajánlott fórumok:
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Refluxtól fáj a torkom.milyen szerrel tudnám csillapítani ezt az égő fájdalmat?
- 7hónapos kislányomnak jönnek az első lapátfogai. mivel csillapítsam a fájdalmát?