Mitől világíthatott éjszaka a telefon?! (tudásbázis)
lehet valami vírus, de az is lehet, hogy csak valamelyik alkalmazásod frissítette magát, vagy újraregisztrált a hálózatra a készülék, vagy akármi.
én a helyedben átnézném az alkalmazásokat, hogy mik futnak meg mik nem, és hogy miknek adtál jogot az automatikus frissítésre.
meg persze hívd ki a szellemirtókat, és jósoltass sokat jósnőkkel, ahogy itt már alább is javasolták :D
ez tipikusan a különféle call centeres hívásoknál fordul elő. tudod, amikor mindenféle szuper lehetőséggel keresnek meg, vehetsz olcsó biztosítást, nyaralást, ki tudja mit :). ezek csinálják úgy, hogy a rendszer hívja a következő számot, és csak akkor kapcsolják az ügyintézőhöz ha már van vonal (felvetted). aztán előfordulhat az is, hogy felveszed, aztán nem kapcsol mégsem a rendszer, akkor van az, hogy süket a vonal.
nekem is volt már ilyen, de aztán gyakran "beesik" a telemarketinges hang és elkezdi a meggyőzést (ha hagyod:)
mindenre van magyarázat, nem ufók csinálják...
a tulaj észre sem veszi, és a telefonjáról akaratán kívül vakhívást kezdeményez...ugyanis nincs védve a billentyűzet, és a bonyolult női táskákban minden előfordulhat..a nejem így hívta már fel a rendőrséget, rokont, ismeretlent... és még ő csodálkozott...
mondanom sem kell, rosszul beállított simogatós telóról..megbízható tok, jól beállított gomvédelem.ez a titka.
csak ezt nem tudja mindenki.
Nekem elég sokszor volt olyan, hogy ismeretlen szám hívott, felvettem, hallóztam mint állat, senki sem szólt bele, de még csak háttérzaj sem volt...
Legalább fél perc volt a hívás, de a legérdekesebb, hogy az utolsó hívás időtartamánál ezt nem jelezte ki, pedig máskor ki szokta az ismeretlen számról való beszélgetést is jelezni.
Szóval, elég félelmetes volt... :/
Lemerult? Nem volt halo es kapcsolodni akart?
Irj kmendinek, josol neked..
bármi lehet, ami a technikával összefügg. ha nem volt hívásod, nem jött sms, akkor vagy frissít, vagy jelezte, hogy tölteni kellene, vagy feltöltötted, esetleg megtalált a gps... minél jobb egy telefon, annál inkább előfordulhat. na jó, beismerem, a nagyon okos telefont már hekkelik, de azzal úgysem tudsz mit kezdeni.
fordítsd le, oszt jóccakát. vagy tedd tokba. egyébként ha a legfontosabb ember melletted alszik, akkor kikapcsolhatod...úgysem hív..
nincs semmiféle összeesküvés.
ilyen a technika. ennyi.
Nekem is csinálta a telefonom, de érdekes módon nem az okos, hanem a buta..
A billentyűzár mitől old ki? Az azért érdekes.
Felkeltem inni, majd arra mentem vissza, hogy díszkivilágítás van a szobába. A telefonom volt, oldott billentyűkkel..
Nem nagyon érdekelt, lefeküdtem.
Mi történt? 10perc múlva ugyanez a másik telefonnal..
Mi a szösz?
További ajánlott fórumok:
- Éjszaka sokszor felsír a 4 hónapos babám. Mitől lehet ez?
- Rosszul alszom, többször is felébredek éjszaka. Mitől lehet?
- Mitől van az, hogy többször arra ébredek éjszaka, hogy levegőbuborékok jönnek ki "onnan"?
- Minden éjszaka folyamatosan el van zsibbadva a bal karom és egész reggel olyan gyenge hogy minden kiesik a kezemből, mitől lehet ez?
- Van valamilyen magyarázat a rossz alvó pici gyerekekre, hogy mitől nem tudnak ébredés nélkül végigaludni egy fél éjszakát?
- Felhívtam telefonon az exem... éjszakára elmegyek vele. Még...