Minden éjszaka folyamatosan el van zsibbadva a bal karom és egész reggel olyan gyenge hogy minden kiesik a kezemből, mitől lehet ez? (tudásbázis kérdés)
A nyakadra próbálj meg egypár igazi masszírozást!:)
Jobbulást neked!:)
Na akkor írok, szóval ideggyógyásznál voltak, 2 féle gyógyszert kaptam, az egyik izomlazító a másik gyulladáscsökkentő-fádalomcsillapító, 2 hét múlva kell visszamennem, ugyanis elküldött nyaki röntgenre és annak az eredményét szeretné majd látni, na és persze, hogy hogyan javoluk a gyógyszerektől, táppénzt is javasolt pár hetet, de nem merek félek hogy kirúgnak, pedig még erről a munkahelyemről sosem voltam táppénzen, de tudod nem nézik jó szemmel az ilyesmit.
Mondta hogy nagyon kötött a nyakam, lehet arról a zsibbadás és hogy nem érzek, ezután gerinc ct-re fog küldeni, köszi hogy érdeklődtél szióka, szép napot.
Wani
milyen dokinál voltál ezzel a betegséggel?
erre érdemes rákeresni google-baráttal:
syndrom carpal tunnel
Nem vagy esetleg kicsit leterhelve mostanaban fizikailag vagy lelkileg?
A stressz is okoz(hat) hasonlo tuneteket.
Nem kell mindjart annyira negativnak lenni... mutet...stb, ilyen-ilyan kór..
Nyaki gerincnél lesz valami, meszesedés, kopás stb..
Kérd meg a háziorvosodat hogy küldjön el röntgenre, vagy/és szakorvoshoz.
és nem emeled a fejed fölé alvás közben?
Én olyankor szoktam úgy járni,h meg sem birom mozdítani,annyira kimegy belőle az ér (A szívem nem tudja olyan magasra lökni a vért,valszeg,olyan sokáig).
További ajánlott fórumok:
- Minden éjszaka álmodunk?
- Minden éjszaka begörcsöl a vádlim, mi lehet ez?
- Minden éjszaka azonos időpontban ébredni
- A kisfiam most 3 és fél hónapos.Két hónapos kora óta átalussza az éjszakát.Kb.egy hete minden éjszaka felébred enni.Miért lehet ez?
- Mit jelent a már egy éve halott nagyszülőről álmodni, de folyamatosan, minden harmadik éjszaka?
- Pár napja azt vettem észre, hogy a hasam elöl alul a köldök alatt teljesen el van zsibbadva. Másnak is volt ilyen?