Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mitől váladékozhat egy férfi mellbimbója? fórum

Mitől váladékozhat egy férfi mellbimbója? (tudásbázis)

10. Channa* (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 8. 19:08
Ugyan már!
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Bnedora)
2022. jún. 8. 18:57
Még egy ilyen makacs embert nem láttam. Jót akarok neki azzal, hogy rágom az agyát az orvos miatt, mert aggodom, most meg haragszik rám.
8. bnedora (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 8. 13:45
Sajnos, bármit is mondunk, ha nem akar orvoshoz menni, akkor minden hiába. Amúgy a tutit úgy sem fogod megtudni innen. Próbáld meg megijeszteni, hogy komoly probléma lehet belőle, talán akkor mégis elmegy orvoshoz.
2022. jún. 8. 13:38

Orvoshoz nem kellene elmenni?

Lehet melldaganat, heredaganat, stb.

De az is lehet, hogy csak hormon probléma.

UH, endokrinológus, urológus.

Nem mindenkinél van meg minden tünet!

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Dominós)
2022. jún. 8. 13:22
Sajnos ezt olvastam én is, de azt is olvastam, hogy a mellbimbó befordul, a bőr kiszárad. Nagyon makacs, orvoshoz nem nagyon akar fordulni.
2022. jún. 8. 13:19
Ritkán, de férfiaknál is előfordulhat daganat a mellben.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Papája)
2022. jún. 8. 13:12
Az okés, de ha ezt így beírom a kísérőtünetek teljesen mások, mint amit tapasztalunk.
3. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 8. 13:06
Írd be ezt a kérdést a Googlba és ott a válasz !
2. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 8. 12:43
Hormonális náluk is, valószínű magas a prolaktin szintje, amit akár egy gyógyszer is okozhat (vérnyomás csökkentő). De lehet pajzsmirigybetegség is az oka.
2022. jún. 8. 12:12
Párom bimbója érzékeny, nyomásra sárgás váladék távozik belőle. A mellbimbóudvarral, mell résszel semmi baj nincs. Csak maga a bimbó kicsit piros, kemény és érzékeny

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook