Mitől lesz a palacsintám széle kemény? (tudásbázis)
Jobb volt mint a tegnapi :)
Egyébként a palacsinta széle nekem is kemény lesz,ha vékonyan csinálom..így kicsit vastagabbat sütők és nem keményedik meg a széle :)
Kissé....basszus....bocs....kerestem amott,nem találtam azt hittem törölték...aztán gyanússá vált ez a fórum,mert olvastam,hogy palacsinta,gondoltam legalább nincs háború :D
na de tényleg bocs! :) szép napot!
Sziasztok!Gyermekvédelmis utalványokat Hatvan és környékén ma kézbesítették....azért ledöbbentem.....előttem a sorban 2 anyuka állt,utalvánnyal fizetett(innen szűrtem le,hogy ma hordták)az egyik csak magára költötte,a másik a gyerekeire...pedig kisebbség volt mindkét anyuka....ezért nem kell általánosítani....
A másik viszont,hogy nagyon beszigorították az utalvány levásárlását....állítólag kristálycukrot,teát,csokit sem lehet vásárolni belőle,mert élvezeti cikknek számít....
Ezt ma mondta a boltban a kasszás csajszi miután rákérdeztem,mert balhé volt az utalvány miatt...ráadásul állítólag az elfogadóhelyek is megcsappantak...
Ott a legvékonyabb és a nagy hőtől gyorsabban
kiszárad sütés közben (nekem is olyan☺)
További ajánlott fórumok:
- Bablevest főzök ma, palacsinta lesz a második. Ha kész a...
- Mitől lesz sok apró lyuk a palacsintán?
- Mitől lesz kemény a pogácsám?
- Almás palacsintát, ha este keverem be és beteszem a hűtőbe, azután reggel sütöm ki, akkor jó lesz?
- Olyan tortakrém receptet tudtok, amivel ha díszítem a tortán, elég kemény lesz, és nem folyik le másnap reggelre az oldalán?
- Minden zöldség keményitő lesz főzés után? Van kivétel?