Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mitől lesz a palacsintám széle kemény? fórum

Mitől lesz a palacsintám széle kemény? (tudásbázis)


2015. dec. 15. 12:14
Természetesen nem kell cukor a tésztájába.
2015. dec. 15. 12:13
Süsd olaj nélkül, tapadásmentes sütőben, az az igazi.
16. f8db0709b8 (válaszként erre: 15. - 2104cc91e8)
2015. aug. 25. 19:33

Jobb volt mint a tegnapi :)


Egyébként a palacsinta széle nekem is kemény lesz,ha vékonyan csinálom..így kicsit vastagabbat sütők és nem keményedik meg a széle :)

15. 2104cc91e8 (válaszként erre: 12. - F8db0709b8)
2015. aug. 25. 17:24
Remélem a mai napod már kellemesebb :)
2015. aug. 25. 12:51
Én ahogy kisütöttem az utolsó palacsintát frissentartóval,nem alufóliával lezárom.Még másnap sem szárad ki.
13. Cucicsillag (válaszként erre: 12. - F8db0709b8)
2015. aug. 24. 23:20
:) :)
12. f8db0709b8 (válaszként erre: 10. - 2104cc91e8)
2015. aug. 24. 15:05
Basszus ez is....:D látszik,hogy hétfő van! :D
11. f8db0709b8 (válaszként erre: 9. - F8db0709b8)
2015. aug. 24. 15:04

Kissé....basszus....bocs....kerestem amott,nem találtam azt hittem törölték...aztán gyanússá vált ez a fórum,mert olvastam,hogy palacsinta,gondoltam legalább nincs háború :D

na de tényleg bocs! :) szép napot!

10. 2104cc91e8 (válaszként erre: 9. - F8db0709b8)
2015. aug. 24. 14:25
Ez kissé eltévedt :)
2015. aug. 24. 14:06

Sziasztok!Gyermekvédelmis utalványokat Hatvan és környékén ma kézbesítették....azért ledöbbentem.....előttem a sorban 2 anyuka állt,utalvánnyal fizetett(innen szűrtem le,hogy ma hordták)az egyik csak magára költötte,a másik a gyerekeire...pedig kisebbség volt mindkét anyuka....ezért nem kell általánosítani....


A másik viszont,hogy nagyon beszigorították az utalvány levásárlását....állítólag kristálycukrot,teát,csokit sem lehet vásárolni belőle,mert élvezeti cikknek számít....

Ezt ma mondta a boltban a kasszás csajszi miután rákérdeztem,mert balhé volt az utalvány miatt...ráadásul állítólag az elfogadóhelyek is megcsappantak...

2015. aug. 24. 13:38
Én beolajozom a palacsintasütő szélét minden palacsinta előtt, így nem szárad ki .
7. baba73b (válaszként erre: 5. - 6b72794f68)
2015. aug. 23. 16:37
Köszönöm szépen mindenkinek.:-))))
6. Cucicsillag (válaszként erre: 3. - Bahama Mama)
2015. aug. 23. 15:57
En is igy szoktam,majd utana toltom meg :)
5. 6b72794f68 (válaszként erre: 4. - Baba73b)
2015. aug. 23. 15:11
Nem, a cukortól esetleg csak leragad. Vékony a tésztád a szélein, ez az oka. Próbáld egyenletesen eloszlatni a palacsintasütőben, és nem lesz kemény!
4. baba73b (válaszként erre: 3. - Bahama Mama)
2015. aug. 23. 14:35
Köszönöm.Csak nem mindig lesz olyan.Arra is gondoltam,hogy bár csipet cukrot szoktam belerakni,hogy annyit sem teszek.Attól nem lehet?
2015. aug. 23. 14:20
Pakold egymásra a palacsintákat majd pár percre fedd le alufóliával és visszapuhul. Egyébként fiti jól mondja az okot.
2015. aug. 23. 14:03

Ott a legvékonyabb és a nagy hőtől gyorsabban

kiszárad sütés közben (nekem is olyan☺)

2015. aug. 23. 14:01
Érdekelne.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook