Mitől lehetnek epegörcseim, ha nem talált az orvos követ? (tudásbázis)
Nekem is kivették az epehólyagomat és 2,5 év után újra kezdődött minden. Kiderült, hogy az epevezetékemben volt egy kövem, amire azt mondta a doki, hogy ez bent maradt! Szerinte a kő a műtétnél olyan helyen volt, ahol nem látszik, a májnál valahol (annyira nem vagyok tisztába az anatómiával), azaz itt nem látszik, és valószínű, hogy elindult és beszorult a vezetékembe, ezért lettek újra gondjaim. ERCP-vel vették ki.
Azóta minden OK újra.
Lehet olyan helyen is a kő, hogy nem látják.
Lehet, hogy be van sűrűsödve az epéd.
Simán elmondtál mindent, ami okozhat epegörcsöt, tudod azt is, hogy figyelned kellene a kajára, azaz diétáznod kellene, aztán közlöd, hogy néhány nap után feladod.
Mit vársz tőlünk?
Ha gondolod, akkor bemosakodunk és megműtünk;)
Valami gyógyszert írt fel, hogy ha nehezebbet eszem, előtte vegyek be belőle.
Gondoltam a diétára én is, de nem tudok változatosan étkezni s pár nap után feladom.
További ajánlott fórumok:
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Kitálalt Michael Phelps orvosa.....
- Kinek mi volt a legdurvább testi tünete/betegsége amit a LELKE okozott? Miközben orvosok egészségesnek találták.
- Kislányom csúnyán köhög.Voltunk már több orvosná(gégésznél is)l de nem talált senki semmit.Hova forduljak hogy megszűnjön a köhögése?
- Kisbabám (6 hónapos) szívén 3mm-es lyukat találtak. Az orvos szerint ebben a korban ez normális és gyakori. Tényleg az?
- Kutyatulajdonosok!Segítség! Kb. 3 hete találtak a kutyám hasában egy daganatot.Az orvos nem hajlandó kijönni jobban megvizsgálni és keresni