Mitől lehet, hogy émelygek, szédülök és néha hányingerem van? (tudásbázis)
12. babszibobó (válaszként erre: 11. - Garnier24)
2013. szept. 7. 21:49
De egyik sem külödött fül-orr-gégére?
Na sebaj, oda magadtól is el tudsz menni...Jobbulást.
11. garnier24
2013. szept. 7. 16:06
Most vagyok teljesen kivizsgálás alatt... Belgyógyász küldött el: hasi ultrahangra, vérvételre, vizelet mint,a széklet minta vizsgálat, mellkas röntgen. Kedden megyek. de most szerdán voltam vérvételen. Mert a háziorvos is elküldött,mert voltam nála és mondtam,hogy szédülök akkor még remegtem is stb.. Ő is elküldütt vérvételre még nem jött meg az eredmény.
10. Kaleidoszkóp (válaszként erre: 1. - Garnier24)
2013. szept. 7. 15:54
Ha már ott voltál a dokinál az nem jutott eszedbe, hogy ezt megkérdezd???
Itt tuti, hogy fogsz diagnózist kapni (de még hányat!). :S
9. babszibobó
2013. szept. 7. 15:44
El kéne menni fül-orr-gégészetre, hogy minden rendbe van e...itt láltatlan tuti nem fogunk tudni segíteni, csak szakorovos...vannak olyan belső füllel kapcsolatos betegségek amiknek lehet ilyen tünete, de ezt már írtam...
8. garnier24
2013. szept. 7. 12:41
Hmm.érdekes. hogy mitől lehet..:S
7. e8f01348a3
2013. szept. 7. 12:18
Énis ugyanezekért vagyok betegállományba sokszor volt már.tegnap egésznap zugott a fülem .szal nem tudom ....
6. garnier24
2013. szept. 7. 11:45
Mitől lehet szerintetek?? valaki??? :)
5. garnier24
2013. szept. 7. 11:37
jhaa és a fejem is sokszor fáj ez miatt
4. garnier24
2013. szept. 7. 11:36
Hát tervezzük a babyt. De nem tudom... Ha jól emlékszem már pár hete is szédülgettem..
3. babszibobó (válaszként erre: 1. - Garnier24)
2013. szept. 7. 11:34
Belső fül gyulladásnál volt hasonló tünetem (nem fáj a fülem)...de terhességre is lehet gondolni...
2. garnier24
2013. szept. 7. 11:32
Mist bevettem egy b6 vitamint.. hát ha...
1. garnier24
2013. szept. 7. 11:32
Sziasztok. Mitől lehet,hogy szédülök,émelygek, van amikor bokákolok,mert hányingerem van. De úgy szédülök,hogy ilyen forgás van a fejembe féle.. Jó pár napja tart de nem mindig. Tegnap voltam orvosnál( nem e miatt más miatt) ott a vérnyomásom 100/62 volt. megkérdeztem nem-e alacsony ? azt mondta a doktor nő,hogy ez igazából teljesen normális vérnyomás. Ma mértem és 112/.. nem tudom mennyi volt a második. Tehát szerintem ez jó. A cukrom is oké.. Akkor mitől lehet???
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet a görcsös derékfájás és erős hányinger?
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Sportolás után és néha közben is rosszul vagyok. Szédülök, hányingerem van, rossz a közérzetem. Mi lehet az oka?
- Szédülhetek, fájhat a fejem, ha már nem jó a szemüveg? Lehet hányingerem? Látó és olvasó is.
- Kávé felnyomta a vérnyomásom. Szédülők és hányingerem van. Mit tudok tenni, hogy lejjebb vigyem?
- Elkezdtem szédülni. Csak fekve nem szédülök. A vérnyomásom jó, a fejem sem fáj, Látászavarom sincs. Egy kicsit émelygek. Mitől lehet?