Nem magamat akarom ismételgetni, de nekem tavaly novemberben volt meg utoljára, majd utána idén áprilisban. Mint kiderült súlyos vashiányos vérszegénység állt a háttérben, 9 napot voltam a kórházban, a kórházi kezelés után szinte rögtön megjött.
Nekem 2000-ben 8 hónapon keresztül nem jött meg.Akkor vizsgáltattam ki magamat.Megnézték,hogy hormonzavaros vagyok-e,de negatív lett minden.Terhes meg nem voltam..
Nekem egyszer 14 napot késett, de nem derült ki miért. 3 év múlva kiderült, hogy hormongondjaim vannak, lehet akkor kezdődhettek és az miatt, de ezt csak én feltételezem.
Nincs lehetőséged másik orvoshoz vagy magánhoz bejelentkezni? Mert találkoztam én már olyannal, akinek 4 hét után sem jött meg, az összes teszt negatív volt és kiderült, hogy terhes. De úgy alapból próbálnék előbb bejutni valakihez, mert én parázós vagyok és minél előbb tudni szeretném mindig, hogy minek mi az oka.
Sziasztok. 34 éves vagyok. Ebben az évben mindig 28-31 napra jött meg. Most semmi előjel se mellfàjdalom. Semmi.20 napja késik. Két teszt (nem gagyik) negatìv. Mennék orvoshoz csak sokàra adtak időpontot. Majd csak 2 hét múlva. Némelyik nap sokat megyek pisilni de nem csìp semmi ilyen. Valakinek volt hasonló?