Mitöl hullhat a hajam? (tudásbázis)
még ha bűröm lett volna, akkor egy hungaromém-nek is beillett volna :D
(igaz, ahogy ott próbálják utánozni egyesek a tájszólást, így is elmegy :) )
fehér kényes bőrüm volt mindig most is picit pattanásos , de ez is ilyen mar 12 éves korom ota.
még anno voltam vele orvoshoz aztmondta egyek kevesebb olajos dolgot , mert nem birja a szervezetem ennyi.
bmi kiderülhet! Ezért kellene egy orvos.
A szépség vitaminokban meg hiába van meg minden nyomelem/ vitamin, ami kellene, ha nem szívódik fel, vagy nme megfelelő az adag (mármint a személyének)....
hat a tavasz miatt tuti nem mert még agusztusban kezdődöt. 100 szál kb nem több de már 6 hónapja...
a vitamin tuti jol felszivódik mert a körmöm erős a hajam pedig gyorsan nő tehat revitalizalva van gondolom .
fél éve külfölön vagyok igaz mar előtte egy hobnappal is hullott azota nem állt le. a hormonvizsgalatra ugyis akarok menni lehet az lezs a gond...
egy egysezrű vashiány is okozhatja, ezért kellene orvos. Amúgy meg, csak mert szed vmi speckó szépségvitamint, nme zárható ki a vitaminhiány.
Senki nme tudja azt garantálni, h amit szed, az valóban az ő szervezetének való, illetve nála maximális/ optimális felszívódású az.
1-2 hete nekem is hullik:( Bízom benne, hogy csak a tavasznak 'köszönhető'.
Illetve 2 hete szedek gyógyszereket amiket korábban nem szedtem, kicsit erre is gyanakszom, bár nem tudom, hogy okozhatja e.
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehetne a hosszú hajam puha?
- Hatéves németjuhász kutyánknak mitől hullhat a szőre abnormálisan?
- Szerintetek mitől lehet, h állandóan viszket a fejem már mikor megmosom akkor is egyből utána és nem is korpás a hajam?
- Nagyon hullik a hajam, mitől lehet?
- Nagyon hullik a hajam, mitől lehet ez?
- Mitől hullhat nagyon a haj?