Szerintetek mitől lehet, h állandóan viszket a fejem már mikor megmosom akkor is egyből utána és nem is korpás a hajam? (tudásbázis)
Érdemes lenne olyan sampont kipróbálnod, amiben nincs semmi színezék, illatanyag. Lehet, hogy allergiás reakciód van a samponok valamelyik összetevőjére. Olyat használj, ami érzékeny bőrűeknek való. Ami ekcémásoknak való, az tökéletes. Valószínűleg allergiás ekcémád van, azért viszket.
E mellett pedig, hogy helyrehozd a bőröd, hajmosás előtt dörzsölj be a fejbőrödbe kókusz olajat, ricinus olajat, vagy amla olajat, ezek mind jót tesznek a fejbőrnek és a hajnak is. Különféle fejbőr betegségeket meggyógyítanak, korpásodást, zsíros bőrt, száraz bőrt, viszkető bőrt, stb.
igen értem!
Köszönöm szépen! a segítségeket!
"itt a gomba, finom gomba....eldugom a nadrágomba"
vitcet félre prószáld ki a T/Gel sampont az ebay-on hozzá jutsz
igen sajnos nagyon stresszesek a napjaim:(
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!!
Allergiad is lehet.
Probalj meg szedni 500mgos kalciumot naponta egy hettel a hajmosas elott mar kezdd el. Nekem is volt ilyen tunetem, kevesbe allergizalo samponra csokkent is a tunet, de sajnos teljesen nem tunt el csak a kalciumra.
Van idő vagy nincs idő a bőrgyógyásznál a helye !!!!
Akinek nincs a saját egészségére ideje annak külön úgy kell !
Stresszes vagy attól van!
Nem a bőrön látható, a szervezetben van az ideg rendszer van feldúlva.
Valamilyen nyugtató, vagy nappali feszültségoldó a dokitól.
Bőrgyógyásznál jártál már ? Mielőtt össze-vissza kipróbálgatnál mindenféle sampont meg habot meg mittudom én még mit nem ajánlottak a lányok itt ..
Szerintem is a fejbőröd szárazságától viszket , de lehet gyulladás sőt idegi alapon is viszkethet ! A fejbőrünkben nagyon sok idegvégződés fut..
Tanácsot mindig elsőnek szakembertől kérj ..aztán ha az ő ötletei kudarcot vallanak (előfordul) ..akkor jöhetnek a házi praktikák ! :)
Kerüld azokat a samponokat, melyek összetételben a Sodium Laureth Sulfat (SLS) és hasonló elnevezésű adalékok szerepelnek.
Nekem a Logona sampon vált be.
kend be ricinusolajjal a fejbőröd! egyrészt a legjobb hajnövesztő, másrészt pedig a száraz fejbőrt kezeli.
szerintem be fog jönni
okés köszönöm megpróbálom vagy a biót vagy a Gabi sampont,mert megörülök úgy viszketek,nem nem rakok rá semmit sem direkt kipróbáltam,h nem is rakok rá se balzsamot, se semmi hajspréét :S
Amúgy meg nem nem mosok régen 2 naponta mostam ma olyan 4-5 naponta
hajbalzsam, lakk,bármi lehet a ludas
a valami hajfénytől vakartam két kézzel a fejem,
Sampon sem mindegy, baba sampon sem tetszik a hajamnak :(
Sajnos a Gabi samponban is van sok vacak. :(
Nekem is ajánlották,aztán kiderült hogy mégsem olyan jó az.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?