Mitől fájhat a szeméremajkam bőre érintéskor vagy leüléskor? (tudásbázis)
gyén függő, nekem sokáig csak kivül fájt.
Akkor marad a túlérzékenység..
Persze! Mindig figyelek az ilyenekre. Egyébként szerencsére nem vagyok hajlamos a fertőzésekre.
Meg akkor szerintem belül is fájna,vagy viszketne,égne.
Mielőtt feltetted a tablettát mindig mostál kezet, stb rendesen?
Nekem vmilyen fertözés miatt volt ilyen tünetem tavaly.
De se nem vörös,se nem viszket.
Fáj. Amúgy 6 napja "szedem",és ez mostanában jelentkezett.
Egyáltalán nem furcsa, hogy valaki nem a betegtájékoztatóban keresi a választ,hanem a hoxán kérdez.
"Általános tünetek, az alkalmazás helyén fellépő reakciók
Röviddel a készítmény alkalmazása után enyhe szúró vagy égő érzés előfordulhat (kb. a betegek 1,0%-ában). Ritkán túlérzékenységre utaló tüneteket, kivörösödést és viszketést tapasztaltak. Egy esetben allergiás reakciót figyeltek meg a készítményben lévő laktobacillus liofilizátummal szemben."
Szia
Igen én tapasztaltam, nekem a Suducrem-et ajánlották. Bár nem fertőzés, vagy ilyesmi áll a háttérben, "csak" terhesség :) Nem lehet, hogy megduzzadtál odalent és kidörzsölődött?
Sziasztok!
Egy hete voltam nőgyógyásznál,aki felírt egy új fogamzásgátlót,Yadine,valamint Gynoflor hüvelytablettát,ami lactobacilust és kevés ösztrogént tartalmaz. Egyébként csak annyi a probléma,hogy picit vérzékeny a méhszájam,azt leecsetelgette és mondta,hogy használjam a Gynoflort.
Ami furcsa,hogy kb 2 napja a szeméremajkaim bőre érintésre vagy ha leülök,fáj. Olyan,mint mikor leég az ember bőre és rosszul esik az érintés,fájdalmas.
Nem belül fáj,hanem a "kinti" rész. Már lassan mosolygok magamon,hogy ilyen létezik egyáltalán,de vajon mi okozhatja,esetleg a hüvelytabletta mellékhatása? Mert ugyebár tartalmaz valamennyi ösztrogént,plusz szedem a fogamzásgátlót. Ha nem múlik,azért felhívom az orvosom,de szerintem valamelyik úgy "gyógyszertől" lehet,fertőzésem,ilyenek nincsenek,nem ég,nem viszket,egyszerűen a bőr fáj ott lent :)
Valaki tapasztalt esetleg már ilyet?
További ajánlott fórumok:
- Mitől fájhat iszonyatosan a nyakam, a vállam, a karom és a hátam közepe?
- Miért fájhat egy 9 éves kislány hasa?
- Mitől fájhat a mellem?
- Tudja valaki, hogy miért fájhat jobban a második szülés az elsőnél?
- Mikroszkópos gyökérkezelés után meddig fájhat a fog?
- Segítség várandós Kismamák! Ez szeméremajak visszér lenne?