Mitől fájhat a hónaljam? (tudásbázis kérdés)
5. zsanci79 (válaszként erre: 4. - Andi0113)
2016. máj. 6. 09:07
Na, ez azért jó jel :)
4. andi0113 (válaszként erre: 3. - Zsanci79)
2016. máj. 5. 22:02
Köszi a választ!Azt elfelejtettem írni, hogy februárban egy műtéthez teljes vérképet csináltak,teljesen jó volt,ezèrt kèrte a háziorvos "csak" a hónalj uh-ot és a mellkas rtg-t.Korábban (az elmúlt 2-3 évben)èn is fèl évente nézettem a cisztáimat. (mammográfia, uh, 4d uh)Egyébként most nem fáj.(lehet hormonfüggő, mert most jött meg)
3. zsanci79 (válaszként erre: 2. - Andi0113)
2016. máj. 5. 13:48
Ha már egy hónapja fájna én biztos visszamennék mammográfiára, vagyis UH-ra. Szeptember óta már eltelt fél év, igaz hogy éves kontrollok vannak de ki tudja...Nekem mondjuk az első két évben fél évente kellett mennem szűrésre a ciszta miatt.
Egyébként nekem is szokott fájni a hónaljam néha, de én akkor érzek benne egy kis csomót, mintah olyan "mérges" pattanás lenne. De 2-3 nap alatt ahogy jött, úgy ment is.
2. andi0113
2016. máj. 4. 15:20
Már kb 1 hónapja fáj a jobb hónaljam.Voltam háziorvosnál,aki elküldött mellkas rtg-re,negatív lett,ultrahangra,két hét múlva megyek.A melleimben ciszták vannak.Mammográfián,emlő uh-on szeptemberben voltam,ott azt mondták,fàjhat a cisztáktól,de mégis isegesít.Valakinek van hasonló tapasztalata?(dezodor kizárva)
1. andi0113
2016. máj. 4. 15:17
Mitől fájhat a hónaljam?
További ajánlott fórumok:
- Mitől fájhat iszonyatosan a nyakam, a vállam, a karom és a hátam közepe?
- Van egy dudor a hónaljamban, mitől lehet?
- Menstruáció előtt 10 nappal mitől fáj mindig a hónaljam pár napig?
- Miért fáj a hónaljam, ha golyós dezodort használok?
- Délután óta nagyon szúr a bal hónaljamba! Mi okozhat ilyet? Többször is volt már ilyen, de ma nagyon sokszor!
- Mitől lehet a hónaljamban valami vörös folt!? Viszket időnként! :(