Mitől alakulhat ki pattanásszerű "kelés" combtőnél? (tudásbázis)
Ha esetleg még valaki jár erre:
voltam bőrgyógyásznál, azt mondta, a mirigyek vannak begyulladva. Írt fel antibiotikumot, amit 6 hónapig kell szednem:(, A vitamin készítményt, különböző kencéket. Tegnap kezdtem el a gyógyszert.
Ez egy mezei csúnya acne, sok bacitól meg izzadságtól kialakul és az ott lévő nedvességtől (általában hajlatokban, összeérő területeken van,amit valami dörzsöl) bedurran.
A verejtékmirigy-gyulladás egy nagyon durva, nagyon fájdalmas és gyógyíthatatlan betegség, a hormonokkal is összefügg ezért valóban gyakrabban van nőknél,de nem csak náluk. Mindenesetre ne kavarjuk ezt ide, mert az egy picit komolyabb.
Verejték mirigy gyulladás. Eltömődik a mirigy és ezért alakul ki.
Az egyik csatornán van ilyen dokis műsor abban volt,ez a tipikusan nőket érintő jelenség.
Bizony nem szabad piszkálni,mert a benne lévő bacik bejuthatnak a véráramba és vérmérgezést okozhatnak!
Nekem is pontosan ugyanott időről-időre kijön egy.
Egyszer annyira fájt,hogy alig tudtam lépni,éjszakára paradicsomos dunsztkötést raktam rá és reggelre csak egy pötty maradt a helyén.Fogalmam sincs ,hogy mitől van.
*szóval:
NE foglalkozz azzal hogy csúnya..
(ezt akartam írni) :)
További ajánlott fórumok:
- Egy kimagaslóan gyönyörű lánynak hogy alakulhat ennyire rosszul az élete?
- Mitől alakulhat ki zuhanyzás után bőrviszketés?
- Mire allergiásak az ekcémások? Mitől alakulhat ki az ekcéma?
- Milyen életkorban alakulhat ki laktóz érzékenység?
- 3 hetes kisfiam arca tele van pattanassal. Mitol lehet es hogyan kezeljem?
- Mit lehet kezdeni a gyulladt, mérges pattanással és az utána képződő sebekkel?