Kell egy bizonyos fokú intelligencia, előrelátás és persze aktuális anyagi fedezet ahhoz, hogy valaki jól tudja használni a black friday akciókat. Nem kell mindennek felülni, de érdemes meglátni azt, amiből meg pont profitálhatunk. Itt is igaz, hogy értelmes ember értelmes döntéseket tud hozni.
Ez a szerencsétlen nem tudja hogy mekkora zseni, de feltájékoztattam egy-két mondattal! Nekem az alapjaimat alapozta meg a zenéjével! Egész nyáron ez ment a társaságban, még alvás közben is! Jó hogy vágom!
Lesz is! Mert 'NEHOGY' valaki lemaradjon a 29-ig tartó AKCIÓKRÓL! De ha mégis lemaradt, akkor bepótolhatja a Mikulás váró BLACK FRIDAY alkalmával! Ha erről is lecsúszott, akkor bepótolhatja a Karácsonyt váró BLACK FRIDAY alkalmával! De ha erről is lecsúszott, akkor bepótolhatja az újévet váró BLACK FRIDAY alkalmával!
Az nem Black Friday hogy felemelik az árakat, aztán meg le ugyanoda. :D Vagyis hogy nálunk az. Mert itt ez megy. 40%-ot hírdetnek az egyik oldalon is a műszaki cikkekre, oszt a telefon amit 1 hónapja vettem vagy 20 ezerrel lett drágább.
Én vettem piros és zöld anyagot, illetve vettem még pár mütyürt a karácsonyi díszítéshez, és öntapadós tapétát is, hogy meg tudjam ma csinálni a karácsonyi kandallót.