Mit vegyek, születendő unokaöcsémnek? (tudásbázis)
Babakencét nagyon nem ajánlom, mert az elején csak gyógyszertárit érdemes használni. Bár esetleg a Babénak van koszmósodás elleni samponja, ami szuper jó, és általában minden baba átmegy a koszmósodáson.
Vegyél inkább valami egyedi dolgot, amiről mindig tudni fogják, hogy tőled kapták. Egy über cuki szundikendőt, vagy egy nagyon puha plüssállatot.
Vagy esetleg egy bugyolát (keress rá így a neten), az is nagyon szuper lehet. De még a játszószőnyeg és a pihiszék is nagyobb ajándék, abból is találsz ágynemű árban.
Igen, a kencét a baba megszületése után szokta felírni a doki, apuka kiváltja, mire hazajönnek a kórházból.
Nekem pl. a fiam bőre annyira érzékeny, hogy 1 éves koráig nem tudtunk mást használni.
Ami még jó lehet: babanapló, babafotóalbum, cumilánc, nyálkendő (a vampiregang-nek vannak nagyon jópofa, viccesek), vicces babaruha (barátnőm kisfia Donát, egy "donut"-fánkos bodyt kaptak...), horgolt sapik is aranyosak...
Pár nap múlva érkezik a baba.
ők már mindent megvettek.
A baba kencét mondták az jöhet, hisz azt nem vettek még.
Gondolom azt később is tudják használni
lenyomat készítő nem rossz ötlet:)
Nem tudom, mennyi idős terhes a sógornőd/tesód, de ha ruhákat már beszereztek, akkor valószínűleg ágyneműt is.
Ha tudsz kötni, köss egy EGYEDI takarót!:)
De mondjuk vannak nagyon jó cuccok újszülötteknek - pelenkatorta, kéz/láblenyomatkészítő (bambinoprint).
Kencéket újszülöttnek nem érdemes igazán: eleinte úgyis csak a gyógyszertárit szabad(na) használni.
Mi rengeteg felesleges dolgot kaptunk a fiam születésekor - hasznosakat, csak épp már mindent beszereztünk a születésére, amire úgy gondoltuk, hogy szükség lehet.
Már nagy izgalomban vagyok:)
családunkban nem igen született mostanság kisbaba...szeretnék valami szépet venni, és persze hasznosat is:)
Gondoltam babaágyneműre,szerintetek az jó ötlet?
Némi baba kencével kiegészítve:)
Gratula :)
Valami cukiságot! :}
hamarosan unokaöcsém születik:)
Ruhaneműt nem kérnek, mert az van, de mégis szeretnék valami olyat ajándékozni, ami nem egy kis semmiség.
Mit vegyek?
Segítsetek